×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ιστοσελίδα
One-page

Γρήγορη και οικονομική λύση απόκτησης της δικής σας ιστοσελίδας

Τρεχουσες προσφορες ιστοσελιδων και ψηφιακου marketing

Η οικονομική μας πρόταση για μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα κεντρικό σημείο αναφοράς στο διαδίκτυο.

Η προσφορά μας περιλαμβάνει κατασκευή νέας ιστοσελίδας one-Page σε υπάρχον Όνομα Χώρου (Domain name) με τεχνολογία Bootstrap responsive design. Πρόκειται για μία πολύ οικονομική πρόταση για κατασκευή ιστοσελίδας κατάλληλης για μικρές ή ατομικές επιχειρήσεις και ιδιώτες που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα κεντρικό σημείο αναφοράς στο διαδίκτυο, και προσφέρει άριστη ανάγνωση από κινητές συσκευές καθώς και ταχύτητα φόρτωσης.

Η ιστοσελίδα one-page είναι στατική, βασισμένη σε HTML CSS & Javascript, και δεν συνοδεύεται από διαχειριστικό σύστημα και βάση δεδομένων. Το γεγονός αυτό την καθιστά ασφαλέστερη και ταχύτερη για τους επισκέπτες της, αλλά η δυνατότητα προσθήκης περιεχομένου στο μέλλον περιορίζεται σε διαχειριστές με γνώσεις των γλωσσών αυτών. Η ιστοσελίδα one-page προσφέρει μοντέρνο σχεδιασμό και φιλικό περιβάλλον στον επισκέπτη, και δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τις πιο πλήρης ιστοσελίδες παρά μόνο το περιορισμένο περιεχόμενο.

... Ιστοσελίδα One-page

Κατασκευή ιστοσελίδας One-page

 • html
  @HTML5One-Page

  • Προσχέδιο βάσει προτύπου (template)
  • Μοντέρνος σχεδιασμός (Responsive design)
  • Βασικό μενού με κύλιση στο περιεχόμενο της σελίδας
  • Μενού για κινητά (Hamburger menu)
  • Γραφιστικά αντικείμενα & εικονίδια
  • Φωτογραφίες, φόντο, background ή parallax
  • Αντικείμενα CTA (Call to action)
  • Ενσωμάτωση Google analytics script
  • Καταχώρηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης
  • Συμβατές Google γραμματοσειρές
  • Ενοποίηση και συμπίεση κώδικα
  • Σύνδεση με Social media

  € 110,00 εφάπαξ

Η προσφορά ισχύει μόνο για τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας. Το περιεχόμενο (κείμενα, φωτογραφίες, λογότυπο κτλ.) θα πρέπει να παραδοθεί από τον πελάτη. Δεν περιλαμβάνεται η κατοχύρωση ονόματος χώρου (domain name του τύπου www.onoma.gr) και χώρος φιλοξενίας (Hosting). Συζητήστε μαζί μας για τεχνικές διευκρινίσεις σχετικά με την προσφορά μας αυτή.

Ζητηστε αυτη την προσφορα

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448