×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Πακέτα υποστήριξης

Περιοδική διαχείριση ιστοσελίδων και υποστήριξη για τεχνικά ζητήματα.

Τρεχουσες προσφορες ιστοσελιδων και ψηφιακου marketing

Βασικότερη προϋπόθεση για την ασφάλεια της ιστοσελίδα σας, είναι η συνεχής ενημέρωσής της. Αφήστε το πάνω μας.

Για υπάρχουσες ιστοσελίδες βασισμένες σε διαχειριστικά συστήματα (Joomla, Wordpress κτλ) παρέχουμε οικονομικά πακέτα πλήρους υποστήριξης και διαχείρισης, ώστε να μη χρειάζεται να ασχολείστε πλέον εσείς με την ιστοσελίδα σας για τεχνικά ζητήματα. Τα πακέτα περιλαμβάνουν συνδυασμό υπηρεσιών, όπως μηνιαία διαχείριση και ενημερώσεις του διαχειριστικού συστήματος CMS, αναβαθμίσεις των εγκατεστημένων προσθέτων (plugins), φιλοξενία ιστοσελίδας σε δικό μας διακομιστή (server), καθώς και αντίγραφα ασφαλείας (backups) σε εβδομαδιαία βάση.

Βασική προϋπόθεση για την παροχή της υπηρεσίας είναι η σελίδα να είναι αναβαθμισμένη και να υποστηρίζει νέες τεχνολογίες (PHP 7.4 και άνω, Mysql 8.0 κτλ). Για την έναρξη θα πρέπει η ιστοσελίδα σας να μεταφερθεί σε διακομιστή ιδιοκτησίας μας, ώστε να έχουμε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες πηγές για τις μελλοντικές αναβαθμίσεις. Η προσφορά μας ισχύει μόνο για ελληνικές επιχειρήσεις και δεν περιλαμβάνει επεμβάσεις στο περιεχόμενο, προσθήκες κειμένου κτλ.

... Δειτε τα πακετα

Πακέτα υποστήριξης ιστοσελίδων

 • joomla
  @Joomla!Διαχείριση CMS

  • Μηνιαίες αναβαθμίσεις διαχειριστικού
  • Μηνιαίες ενημερώσεις προσθέτων
  • Μηνιαία φιλοξενία ιστοσελίδας
  • Μηνιαία αναφορά επισκεψιμότητας
  • Εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας αρχείων
  • Ημερήσια αντίγραφα βάσης δεδομένων

  € 18,00 /μήνα

 • wordpress
  @WordpressΔιαχείριση CMS

  • Μηνιαίες αναβαθμίσεις διαχειριστικού
  • Μηνιαίες ενημερώσεις προσθέτων
  • Μηνιαία φιλοξενία ιστοσελίδας
  • Μηνιαία αναφορά επισκεψιμότητας
  • Εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας αρχείων
  • Ημερήσια αντίγραφα βάσης δεδομένων

  € 19,00 /μήνα

Οι προτάσεις μας για υποστήριξη και διαχείριση ιστοσελίδων δεν περιορίζονται μόνο στα αναφερόμενα διαχειριστικά συστήματα, αλλά αυτά αναφέρονται ως τα πλέον δημοφιλή. Αν διαθέτετε κάποιο άλλο διαχειριστικό συζητήστε μαζί μας για τεχνικές διευκρινίσεις σχετικά με την προσφορά μας.

Ζητηστε αυτη την προσφορα

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448