×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

Προσφορά - Εγκατάσταση Wordpress Προσφορά - Διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος Προσφορά - Πακέτα υποστήριξης ιστοσελίδων Προσφορά - Κατασκευή ιστοσελίδας One-page
×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Κατασκευή ιστοσελίδων Κατασκευή eshop Προβολές CTA Πρότυπα templates Αρχεία media Εφαρμογές mobile Παρουσιάσεις Εκτυπώσεις Πολυμέσα Σχεδιασμός Κατάλογοι Φωτογραφικές σειρές Στρατηγική Ταυτότητα επιχείρησης Ψηφιακό marketing Διαφημιστικές καμπάνιες Κοινωνικά δίκτυα Email marketing Έρευνα αγοράς Βελτιστοποίηση SEO Διαφήμιση στο internet Συγγραφή περιεχομένου Υποστήριξη ΙΤ Φιλοξενία ιστοσελίδων Προγραμματισμός Προσαρμογές Διακομιστές servers Εμπορικά προγράμματα

Εγκατάσταση
Wordpress

Σας βοηθάμε να κατασκευάσετε την ιστοσελίδα σας μόνοι σας

Τρεχουσες προσφορες ιστοσελιδων και ψηφιακου marketing

Η εύκολη και οικονομική λύση για μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες που επιθυμούν να κατασκευάσουν την ιστοσελίδα τους μόνοι τους.

Εάν διαθέτετε τουλάχιστον τις βασικές γνώσεις σε υπολογιστές και μία εξοικείωση στη διαχείριση συστημάτων CMS, η κατασκευή μιας βασικής ιστοσελίδας για εσάς ή την επιχείρησή σας δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση. Η μόνη δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίσετε στην προσπάθεια κατασκευής της δικής σας ιστοσελίδας είναι η αρχική εγκατάσταση ενός συστήματος CMS, η οποία συνήθως απαιτεί γνώσεις διαχείρισης του διακομιστή server. Εμείς αναλαμβάνουμε την αρχική εγκατάσταση του συστήματος στον server σε πακέτο LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) και σας παραδίδουμε ένα σύστημα διαχείρισης έτοιμο προς χρήση.

Για την περίπτωση αυτή συνήθως επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε το γνωστό Wordpress CMS, το οποίο παρέχει μια εύκολη και κατανοητή πλατφόρμα διαχείρισης. Στη συνέχεια με δική σας πρωτοβουλία διαμορφώνετε την ιστοσελίδα σας όπως επιθυμείτε εγκαθιστώντας τα απαραίτητα πρόσθετα plugins και προσθέτοντας τα κείμενα και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Με τη βοήθεια ετοίμων προτύπων templates η εργασία αυτή μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα από εσάς ή τους ανθρώπους σας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για τεχνική υποστήριξη και διαμόρφωση των λοιπών ζητημάτων όπως η εγκατάσταση λογαριασμών email, η διαχείριση του διακομιστή, τα αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας (backups), και γενικότερα φροντίζοντας για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

... Εγκατάσταση Wordpress

Εγκατάσταση Wordpress

 • wordpress
  ΕγκατάστασηΔιαχειριστικού

  • Παραμετροποίηση και δημιουργία λογαριασμού στον διακομιστή
  • Εγκατάσταση του διαχειριστικού Wordpress CMS
  • Σχεδιασμός - προσχέδιο βάσει προτύπου (template)
  • Δύο ώρες δικτυακή εκπαίδευση στο Wordpress μέσω Skype
  • Δωρεάν φιλοξενία για τους 6 πρώτους μήνες

  € 89,00 εφάπαξ

Η προσφορά ισχύει μόνο για την αρχική εγκατάσταση του Wordpress και συνοδεύεται από το προκαθορισμένο πρότυπο (template). Ο σχεδιασμός και το περιεχόμενο (κείμενα, φωτογραφίες, λογότυπο κτλ.) πραγματοποιούνται από τον πελάτη. Περιλαμβάνεται δωρεάν χώρος φιλοξενίας (Hosting) για 6 μήνες. Προϋπόθεση για την αρχική εγκατάσταση είναι η ύπαρξη του δικού σας ονόματος χώρου domain name (του τύπου www.onoma.gr). Για οποιεσδήποτε τεχνικές διευκρινίσεις σχετικά με την προσφορά μας αυτή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ζητηστε αυτη την προσφορα

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448