×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Κατασκευή ιστοσελίδων Κατασκευή eshop Προβολές CTA Πρότυπα templates Αρχεία media Εφαρμογές mobile Παρουσιάσεις Εκτυπώσεις Πολυμέσα Σχεδιασμός Κατάλογοι Φωτογραφικές σειρές Στρατηγική Ταυτότητα επιχείρησης Ψηφιακό marketing Κοινωνικά δίκτυα Email marketing Έρευνα αγοράς Βελτιστοποίηση SEO Διαφήμιση στο internet Συγγραφή περιεχομένου Υποστήριξη ΙΤ Φιλοξενία ιστοσελίδων Προγραμματισμός Προσαρμογές Διακομιστές servers Εμπορικά προγράμματα

Προσφορές

Τρέχουσες προσφορές από την Aware marketing ©

Τρεχουσες προσφορες ιστοσελιδων και ψηφιακου marketing

Ποιότητα υπηρεσιών και οικονομία, σε άριστο συνδυασμό κόστους και απόδοσης.

Η ψηφιακή ανάπτυξη οποιασδήποτε επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους, περνά μέσα από την ποιότητα υπηρεσιών και λειτουργικών αποτελεσμάτων. Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν την ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις μικρές ή τις ατομικές ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν μπροστά αλλά στερούνται τους απαραίτητους πόρους. Οι προσφορές μας είναι διαθέσιμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα, και η εκτέλεσή τους έγκειται στην εκάστοτε διακριτική μας χρονική ευχέρεια.

... Προσφορές
Πακέτα υποστήριξης

Πακέτα υποστήριξης ιστοσελίδων

Για υπάρχουσες ιστοσελίδες βασισμένες σε διαχειριστικά συστήματα (Joomla, Wordpress κτλ) παρέχουμε οικονομικά πακέτα πλήρους υποστήριξης και διαχείρισης, ώστε να μη χρειάζεται να ασχολείστε πλέον εσείς με την ιστοσελίδα σας για τεχνικά ζητήματα. Τα πακέτα περιλαμβάνουν συνδυασμό υπηρεσιών, όπως μηνιαία διαχείριση και ενημερώσεις του διαχειριστικού συστήματος CMS, αναβαθμίσεις των εγκατεστημένων προσθέτων (plugins), φιλοξενία ιστοσελίδας σε δικό μας διακομιστή (server), καθώς και αντίγραφα ασφαλείας (backups) σε εβδομαδιαία βάση.

Δειτε αυτη την προσφορα

Ιστοσελίδα one-page

Η προσφορά μας περιλαμβάνει κατασκευή νέας ιστοσελίδας One-Page σε υπάρχον Όνομα Χώρου (Domain name) με τεχνολογία Bootstrap responsive design. Πρόκειται για μία εξαιρετικά οικονομική προσφορά για κατασκευή ιστοσελίδας κατάλληλης για μικρές ή ατομικές επιχειρήσεις και ιδιώτες που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα κεντρικό σημείο αναφοράς στο διαδίκτυο, και προσφέρει άριστη ανάγνωση από κινητές συσκευές καθώς και ταχύτητα φόρτωσης.

Δειτε αυτη την προσφορα
Ιστοσελίδα one-page

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αν και είναι πράγματι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους μπορείτε και πρέπει να μας εμπιστευτείτε, κανένας από αυτούς δεν είναι τόσο σημαντικός όσο η αξιοπιστία στην οποία έχουμε δώσει ιδιαίτερο βάρος σε όλες τις διαδικασίες που ακολουθούμε. Με λίγα λόγια για εμάς αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών πριν από την έναρξη μίας συμφωνίας, και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι όλα προσχεδιασμένα να λειτουργούν όπως ίσως όλοι θα επιθυμούσαμε. Κατά τη διάρκεια ενός έργου είναι πιθανόν οι συνθήκες να αλλάξουν, οι ανάγκες ή οι προτεραιότητες να τροποποιηθούν, και να παρουσιαστεί η ανάγκη αντιμετώπισης μίας κατάστασης με ευελιξία - είτε αφορά το σκοπό, είτε την εξέλιξη ενός έργου. Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά στις αλλαγές αυτές, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Στα δικτυακά έργα, είναι πολλές φορές δυνατόν κάποιο project να πραγματοποιηθεί με περισσότερους του ενός τρόπους. Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου, αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου. Είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να κατασκευάσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά είναι λίγοι αυτοί που θα κατασκευάσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που να αποδίδει πραγματικά.

Εμπειρία

Διαθέτουμε εμπειρία 25 και πλέον ετών στην ψηφιακή αγορά. Αυτό δε μας κάνει απαραίτητα πιο δημιουργικούς, αλλά μας προάγει σε γνώστες του χώρου. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, να κοστολογούμε σωστά και χωρίς υπερβολές, ή ακόμη και να προβλέπουμε τις δυσκολίες σε μη ορατά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν μελλοντικά και να προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448