×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Κατασκευή ιστοσελίδων Κατασκευή eshop Προβολές CTA Πρότυπα templates Αρχεία media Εφαρμογές mobile Παρουσιάσεις Εκτυπώσεις Πολυμέσα Σχεδιασμός Κατάλογοι Φωτογραφικές σειρές Στρατηγική Ταυτότητα επιχείρησης Ψηφιακό marketing Κοινωνικά δίκτυα Email marketing Έρευνα αγοράς Βελτιστοποίηση SEO Διαφήμιση στο internet Συγγραφή περιεχομένου Υποστήριξη ΙΤ Φιλοξενία ιστοσελίδων Προγραμματισμός Προσαρμογές Διακομιστές servers Εμπορικά προγράμματα

Επικοινωνία

Μη το αναβάλετε άλλο, μιλήστε μαζί μας σήμερα.

Μιληστε μαζι μας

Σας ακούμε προσεκτικά, γιατί κάθε πελάτης είναι διαφορετικός. Αναλύουμε την ανάγκη και προτείνουμε αποτελεσματικές λύσεις.

Η ανάγκη για ανάπτυξη προϋπάρχει σε κάθε επιχείρηση, δεν τη δημιουργούμε εμείς. Όπως εξίσου υπάρχει και η ανάγκη των δικών σας πελατών για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Γιατί πρέπει να μιλήσετε μαζί μας σήμερα; Επειδή έχουμε τα μέσα, τη γνώση και τον τρόπο. Ίσως έχετε ήδη χάσει αρκετό χρόνο, και ο χρόνος αυτός είναι κέρδος για τον ανταγωνισμό σας.

Ως επαγγελματίας, γνωρίζετε τη δική σας επιχείρηση καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Γνωρίζετε επίσης ότι οι επιχειρήσεις δεν είναι τα μηχανήματα, οι επενδύσεις ή οι εγκαταστάσεις, αλλά οι άνθρωποι που τις απαρτίζουν. Το γνωρίζουμε κι εμείς, και γι αυτό το λόγο δε σας θέλουμε για πελάτες. Σας θέλουμε για συνεργάτες. Είμαστε οι μακροχρόνιοι συνεργάτες σας για την ψηφιακή εποχή, και μπορείτε να βασιστείτε επάνω μας.

... Ξεκινηστε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448