×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Διαχείριση

Διαχείριση συστημάτων ΙΤ με επαγγελματισμό

Υψηλου επιπεδου εξειδικευση

Η ψηφιακή εξέλιξη μίας επιχείρησης πολύ συχνά δημιουργεί ανάγκες τις οποίες η ίδια η επιχείρηση δεν είναι σε θέση να καλύψει.

Ιδιαίτερα όσον αφορά σε τεχνικό ή γνωσιακό επίπεδο, είναι προφανές ότι απαιτείται υψηλού επιπέδου εξειδίκευση. Σε αυτό το σημείο είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, καλύπτοντας αυτές τις ανάγκες σας είτε μέσω έμπρακτης υλικοτεχνικής υποστήριξης, είτε συμβουλευτικά για ζητήματα ΙΤ που αφορούν την ψηφιακή οργάνωση της επιχείρησής σας και τα πληροφοριακά συστήματα, είτε παρέχοντας και υποστηρίζοντας τους δικούς σας αποκλειστικούς διακομιστές.

... Υπηρεσιες
υποστήριξη-it

Υποστήριξη ΙΤ

Η εξάρτηση των σημερινών επιχειρήσεων από συστήματα τεχνολογίας συνεχώς μεγαλώνει, και ταυτόχρονα η ανάγκη για αξιόπιστη υποστήριξη ΙΤ γίνεται πιο επιτακτική. Οι περισσότερες από τις δραστηριότητες που παλαιότερα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν με παραδοσιακά μέσα, σήμερα εκτελούνται ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά με τη χρήση της τεχνολογίας. Πωλήσεις, λογιστήριο, πελάτες, αποθήκη, καταγραφές, επικοινωνία, είναι μόνο μερικά παραδείγματα που μας αποδεικνύουν το μέγεθος της διασύνδεσης των επιχειρήσεων με την τεχνολογία στις μέρες μας. Στην πράξη, εάν ένα και μόνο τμήμα από αυτά δεν λειτουργήσει σωστά, το αντίκτυπο επιβαρύνει το σύνολο της δραστηριότητας σας και διαταράσσει τη συνολική εργασιακή εξέλιξη.

Περισσοτερα για την υποστήριξη

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Είτε έχετε ήδη μία ιστοσελίδα είτε σκοπεύετε να αποκτήσετε μία στο προσεχές μέλλον, θα χρειαστείτε ένα χώρο για φιλοξενία ιστοσελίδας (web hosting) στο διαδίκτυο. Σε μία σύντομη περιγραφή, η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι ο χώρος και οι πόροι που παραχωρούνται σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή (server) στον οποίο είναι εγκατεστημένα όλα τα προγράμματα που είναι απαραίτητα ώστε να λειτουργεί η ιστοσελίδα σας. Ο διακομιστής αυτός είναι ουσιαστικά ένας ισχυρός υπολογιστής εγκατεστημένος σε ένα κέντρο δεδομένων (data center) κάτω από ειδικές συνθήκες και υψηλές ταχύτητες σύνδεσης στον παγκόσμιο ιστό.

Περισσοτερα για την φιλοξενία ιστοσελίδων
φιλοξενία-ιστοσελίδων
προγραμματισμός

Προγραμματισμός

Η κατασκευή προγραμμάτων και εφαρμογών επί παραγγελία διαθέτει το σημαντικό πλεονέκτημα της επιλογής γλώσσας και τεχνολογίας που θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την περίπτωση. Με τον τρόπο αυτό ο προγραμματισμός επεμβαίνει στο τελικό αποτέλεσμα όχι μόνο ως προς τη λειτουργικότητά του, αλλά και στην ανάγκη για υποδομές και διασυνδέσεις. Έτσι, η επιλογή μίας γλώσσας προγραμματισμού μας δίνει κατευθύνσεις και για την πορεία ενός έργου και τις δυνατότητές του για επικοινωνία με άλλες εφαρμογές (REST API, Web Services κτλ).

Περισσοτερα για τον προγραμματισμό

Προσαρμογές

Παρότι σήμερα συναντάμε στην αγορά μία πληθώρα προγραμματιστικών εφαρμογών που προσφέρουν μεγάλη ευελιξία και χαρακτηρίζονται από ποικιλία δυνατοτήτων, είναι πιθανόν να επιθυμείτε κάποια συγκεκριμένη λειτουργία η οποία να μην είναι διαθέσιμη. Για την ανάγκη σας λοιπόν αυτή, έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε κατά περίπτωση (custom) κομμάτια κώδικα (scripts) που θα ενσωματωθούν στην εφαρμογή ή το διαχειριστικό σας σύστημα ως πρόσθετα. Για τη δημιουργία του χρησιμοποιούμε τις αντίστοιχες γλώσσες προγραμματισμού. Η λειτουργικότητα του κάθε προσθέτου ποικίλει και μπορεί να ξεκινά από μία απλή λειτουργία έως και ένα πολύ σύνθετο αλγόριθμο με εκτέλεση εργασιών πολλαπλών παραμέτρων.

Περισσοτερα για τις προσαρμογές
Προσαρμογές
διακομιστές

Διακομιστές (Servers)

Στην εποχή μας το διαδίκτυο συνεχίζει να εξελίσσεται και σχεδόν το σύνολο των ψηφιακών εργασιών βρίσκονται ή διακινούνται μέσω αυτού. Η ύπαρξη διάσπαρτων αρχείων σε τοπικούς υπολογιστές τείνει πλέον να εκλείψει. Όλο το φόρτο εργασίας πλέον αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν οι διακομιστές, μέσω των οποίων συνδέονται τα υπολογιστικά συστήματα μίας επιχείρησης για να στείλουν ή να λάβουν πληροφορίες και δεδομένα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο μία επιχείρηση θα πρέπει να φροντίσει να λειτουργεί το δικό της διακομιστή κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να συντηρείται από επαγγελματίες του χώρου και μόνο.

Περισσοτερα για τους διακομιστές

Εμπορικά προγράμματα

Η χρήση διαφόρων προγραμμάτων συνδυαστικά με την ψηφιακή σας παρουσία, είναι αυτή που διευκολύνει τις διαδικασίες και συντελεί στην εύρυθμη λειτουργία μίας επιχείρησης. Είτε πρόκειται για εμπορικά προγράμματα διαχείρισης αποθήκης και τιμολόγησης, είτε για προγράμματα λειτουργικά όπως η επικοινωνία, η οργάνωση, η αποθήκευση κτλ. Τα προγράμματα αυτά δε θα πρέπει να απουσιάζουν από καμία επιχείρηση, αφού στοχεύουν στην αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των διαδικασιών σας, περιορίζουν τις πιθανότητες σφαλμάτων, και εξυπηρετούν ταχύτερα τους πελάτες σας.

Περισσοτερα για τα εμπορικά προγράμματα
εμπορικά-προγράμματα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αν και είναι πράγματι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους μπορείτε και πρέπει να μας εμπιστευτείτε, κανένας από αυτούς δεν είναι τόσο σημαντικός όσο η αξιοπιστία στην οποία έχουμε δώσει ιδιαίτερο βάρος σε όλες τις διαδικασίες που ακολουθούμε. Με λίγα λόγια για εμάς αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών πριν από την έναρξη μίας συμφωνίας, και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι όλα προσχεδιασμένα να λειτουργούν όπως ίσως όλοι θα επιθυμούσαμε. Κατά τη διάρκεια ενός έργου είναι πιθανόν οι συνθήκες να αλλάξουν, οι ανάγκες ή οι προτεραιότητες να τροποποιηθούν, και να παρουσιαστεί η ανάγκη αντιμετώπισης μίας κατάστασης με ευελιξία - είτε αφορά το σκοπό, είτε την εξέλιξη ενός έργου. Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά στις αλλαγές αυτές, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Στα δικτυακά έργα, είναι πολλές φορές δυνατόν κάποιο project να πραγματοποιηθεί με περισσότερους του ενός τρόπους. Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου, αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου. Είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να κατασκευάσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά είναι λίγοι αυτοί που θα κατασκευάσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που να αποδίδει πραγματικά.

Εμπειρία

Διαθέτουμε εμπειρία 25 και πλέον ετών στην ψηφιακή αγορά. Αυτό δε μας κάνει απαραίτητα πιο δημιουργικούς, αλλά μας προάγει σε γνώστες του χώρου. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, να κοστολογούμε σωστά και χωρίς υπερβολές, ή ακόμη και να προβλέπουμε τις δυσκολίες σε μη ορατά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν μελλοντικά και να προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448