×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Διαδίκτυο

Κατασκευή ιστοσελίδων & Ηλεκτρονικών καταστημάτων

Τεχνολογια διαδικτυου

Σύγχρονες ιστοσελίδες, εφαρμογές και ηλεκτρονικά καταστήματα

Η πολυετής και ευρεία εμπειρία μας σε Web design, Mobile apps, e-commerce και προγραμματισμό, είναι ένας σημαντικός λόγος για να σας πείσει να συνδέσετε μαζί μας όλες τις διαδικτυακές σας ανάγκες. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε άριστο συνδυασμό κόστους και απόδοσης. Πλέον δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών εξ' αιτίας του κόστους. Όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε, από το υψηλότερο έως και το χαμηλότερο σε κόστος είναι αποτελεσματικά, άριστα σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα για επαγγελματική επιτυχία.

... Υπηρεσιες
web-design

Ιστοσελίδες

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή σύγχρονων ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων είναι ίσως το πιό δημιουργικό τμήμα των υπηρεσιών μας. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε την ιστοσελίδα είναι σαν κάτι ζωντανό, μεταβλητό και δημιουργικό, γιατί πράγματι έτσι είναι αφού θα πρέπει να "μιλάει" τη γλώσσα του επισκέπτη, να προσελκύει και να διατηρεί το ενδιαφέρον του, αλλά και να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του. Μία ιστοσελίδα η οποία είναι καταδικασμένη να χαθεί μέσα στο χάος του διαδικτύου, για εμάς αποτελεί μία αποτυχία και γιά εσάς είναι χαμένος χρόνος και χρήματα.

Περισσοτερα για τις ιστοσελιδες

Ηλεκτρονικά καταστήματα

Η κατασκευή ενός ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οπωσδήποτε μία πολύπλοκη και κοπιαστική εργασία και για εμάς αλλά και για εσάς ως ιδιοκτήτες. Ένας μελλοντικός ιδιοκτήτης ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο κόπος που θα απαιτηθεί προκειμένου να "στηθεί" ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι σχεδόν εφάμιλος με αυτόν ενός φυσικού καταστήματος. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έχει παρόμοιες απαιτήσεις, χρειάζεται συχνές ενημερώσεις, αλλαγές προϊόντων και τιμών, φωτογράφιση και επεξεργασία των προϊόντων, διευθέτηση του τρόπου των ηλεκτρονικών συναλλαγών, καθώς επίσης και συνεχή ενημέρωση για παραγγελίες και αποστολές.

Περισσοτερα για τα e-shops
web-ecommerce
web-banners

Προβολές

Με τον όρο Προβολή χαρακτηρίζουμε οποιοδήποτε αντικείμενο δημιουργεί τάση εμφάνισης μέσα σε μία ιστοσελίδα ή κάποιο άλλο μέσο παρουσίασης. Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους εμείς στην Aware κρίνουμε ότι είναι απαραίτητη η χρήση στοιχείων προβολής ιδιαίτερα σε ιστοσελίδες παρουσίασης επιχειρήσεων με αρκετό περιεχόμενο. Είναι σαφές ότι ελάχιστοι επισκέπτες θα καταναλώσουν το χρόνο τους σε μία ιστοσελίδα διαβάζοντας και προσπαθώντας να αντιλληφθούν το περιεχόμενο.

Περισσοτερα για τις προβολες

Πρότυπα

Το Πρότυπο είναι ένα αρχείο που εξυπηρετεί ως σημείο εκκίνησης για ταχύτερη δημιουργία αντιγράφων του ίδιου σχεδιασμού. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιείτε ήδη ένα απλό αρχείο κειμένου (word) του οποίου το στυλ έχετε ήδη διαμορφώσει αναλόγως των αναγκών σας και να το αναπαράγετε κάθε φορά που επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα νέο αντίστοιχο αρχείο. Στο διαδίκτυο η χρήση των προτύπων (Templates) είναι πολύ διαδεδομένη μέθοδος τόσο όσον αφορά στο σχεδιασμό αλλά και στον προγραμματισμό λειτουργιών.

Περισσοτερα για τα προτυπα
web-templates
web-media

Αρχεία Web media

Η σχετικά πρόσφατη εμφάνιση των Web Media ήταν αναπόφευκτο ότι θα δημιουργήσει μία πραγματική έκρηξη στο χώρο του διαδικτύου. Οι νέες εφαρμογές αλλά και οι σύγχρονες συσκευές (smart-phones, tablets) έχουν πλέον δημιουργήσει μία αλληλεπίδραση του δικτύου με αρχεία Media φωτογραφίες και βίντεο. Η εξέλιξη αυτή σαφώς οδήγησε σε νέες μορφές πιό εξελιγμένης συμπίεσης αρχείων με αποτέλεσμα πλέον αυτά να ενσωματώνωνται με απόλυτη επιτυχία σε όλες τις δικτυακές μορφές, ιστοσελίδες, παρουσιάσεις, mobile apps κτλ.

Περισσοτερα για τα αρχεια

Εφαρμογές mobile

Ολοένα και περισσότερες είναι οι επιχειρήσεις που στρέφουν το ενδιαφέρον τους προς την λεγόμενη "κινητή" αγορά (Smart-phones, Tablets) καθώς παρατηρούμε ότι αυτή εξελισσεται δυναμικά, αποκτά συνεχώς νέες δυνατότητες και αγοραστικό κοινό. Πρόσφατες στατιστικές μάλλιστα αναφέρουν ότι πλέον η χρήση του κινητού Internet έχει ξεπεράσει κατά πολύ αυτή των κλασσικών υπολογιστών (Desktops, Laptops, Notebooks κτλ). Σημαντικό ρόλο βεβαίως παίζει η χρήση και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας εφαρμογής App (Application) αναλόγως με τη χρήση για την οποία προορίζεται.

Περισσοτερα για τις εφαρμογες
web-mobile

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αν και είναι πράγματι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους μπορείτε και πρέπει να μας εμπιστευτείτε, κανένας από αυτούς δεν είναι τόσο σημαντικός όσο η αξιοπιστία στην οποία έχουμε δώσει ιδιαίτερο βάρος σε όλες τις διαδικασίες που ακολουθούμε. Με λίγα λόγια για εμάς αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών πριν από την έναρξη μίας συμφωνίας, και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι όλα προσχεδιασμένα να λειτουργούν όπως ίσως όλοι θα επιθυμούσαμε. Κατά τη διάρκεια ενός έργου είναι πιθανόν οι συνθήκες να αλλάξουν, οι ανάγκες ή οι προτεραιότητες να τροποποιηθούν, και να παρουσιαστεί η ανάγκη αντιμετώπισης μίας κατάστασης με ευελιξία - είτε αφορά το σκοπό, είτε την εξέλιξη ενός έργου. Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά στις αλλαγές αυτές, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Στα δικτυακά έργα, είναι πολλές φορές δυνατόν κάποιο project να πραγματοποιηθεί με περισσότερους του ενός τρόπους. Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου, αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου. Είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να κατασκευάσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά είναι λίγοι αυτοί που θα κατασκευάσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που να αποδίδει πραγματικά.

Εμπειρία

Διαθέτουμε εμπειρία 25 και πλέον ετών στην ψηφιακή αγορά. Αυτό δε μας κάνει απαραίτητα πιο δημιουργικούς, αλλά μας προάγει σε γνώστες του χώρου. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, να κοστολογούμε σωστά και χωρίς υπερβολές, ή ακόμη και να προβλέπουμε τις δυσκολίες σε μη ορατά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν μελλοντικά και να προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448