×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Γραφιστική

Έμπνευση, τέχνη, δημιουργικότητα, αλλά και μελέτη

Η γραφιστικη δεν ειναι μονο θεμα αισθητικης

Η γραφιστική απαιτεί έμπνευση και δημιουργικότητα, αλλά και μελέτη της αγοράς και του ανταγωνισμού. Δείτε γιατί.

Και οι δύο αυτοί παράγοντες είναι απαραίτητο να συνυπάρχουν αν θέλουμε το αποτέλεσμα να είναι όχι μόνο όμορφο αισθητικά, αλλά και αποδοτικό στην εμπορική του χρήση. Εάν για παράδειγμα η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται στις εξαγωγές στην Βρετανία, θα πρέπει να μελετηθούν τα Βρετανικά πρότυπα marketing και όχι τα ελληνικά. Κάτι το ποίο φαντάζει κατάλληλο για την ελληνική αγορά, είναι πιθανόν να προκαλεί αμηχανία ή ακόμη και απέχθεια στο Βρετανό καταναλωτή. Αυτός είναι ένας παράγοντας ο οποίος συνήθως δεν λαμβάνεται υπόψη κατά στο σχεδιασμό από μεμονωμένους γραφίστες, και για το λόγο αυτό ο συνδυασμός γραφιστικών εργασιών με υπηρεσίες προώθησης είναι η καλύτερη λύση.

... Υπηρεσιες
Παρουσιάσεις

Παρουσιάσεις

Οι παρουσιάσεις αποτελούν ένα γνωστό και πολύ διαδεδομένο τρόπο προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών ειδικά στον επιχειρηματικό χώρο. Οι πλέον γνωστές παρουσιάσεις (τύπου Power Point) είναι και οι πιο συνηθισμένες. Βεβαίως μέχρι και πριν από κάποια χρόνια ήμασταν υποχρεωμένοι να παραμείνουμε σε τέτοιου είδους αρχεία τα οποία μας περιορίζουν σημαντικά τόσο όσο αφορά το σχεδιασμό τους αλλά και όσον αφορά στην λειτουργικότητα ή τον διαμοιρασμό τους. Η εξέλιξη μας οδήγησε σε πιο σύγχρονες μεθόδους που περιλαμβάνουν αρχεία media, ήχο ή κίνηση, και έχουν τη δυνατότητα διανομής με αποθηκευτικά μέσα (CD, USB drives) ή ακόμη και ενσωμάτωσης σε ιστοσελίδα. Ακόμη και αυτές όμως είχαν αρκετούς περιορισμούς.

Περισσοτερα για τις παρουσιάσεις

Εκτυπώσεις

Για τους περισσότερους σχεδιαστές και γραφίστες, δεν υπάρχει τίποτε πιό ευχάριστο από την τελική εμφάνιση της δουλειάς τους σε φυσική μορφή. Η στιγμή που ο κόπος της εργασίας αποκτά την τελική του μορφή σε κάποιο έντυπο μέσο αλλά και όταν στην πορεία παρατηρούμε το μέσο αυτό να αποδίδει καρπούς στον πελάτη μας με τη δυναμική του. Πέραν αυτού όμως, η μεταφορά του έργου σας σε έντυπη μορφή απαιτεί παρακολούθηση σε σημαντικές τεχνικές λεπτομέρειες, διαστάσεις, χρωματισμούς, έλεγχο της τελικής ποιότητας και ποσότητας, κτλ.

Περισσοτερα για τις εκτυπώσεις
εκτυπώσεις
πολυμέσα

Επεξεργασία πολυμέσων

Εάν αποφασίσατε να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο έργο είτε πρόκειται για ιστοσελίδα είτε για γραφιστική εργασία, κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αρχεία Πολυμέσων τύπου Media (φωτογραφίες, βίντεο, Αnimation, 3D κτλ). Έχουμε ήδη αναφέρει σε πολλά σημεία την ανάγκη χρήσης τέτοιου τύπου αρχείων στην προσπάθεια δημιουργίας δυναμικού περιεχομένου με προοπτικές προώθησης, όπως η Έρευνα και εύρεση φωτογραφιών, δημιουργία αρχείων βίντεο, ενσωμάτωση στην ιστοσελίδας σας, σε Mobile apps, στα κοινωνικά σας δίκτυα κτλ.

Περισσοτερα για τα πολυμέσα

Σχεδιασμός

Οι γραφιστικές εργασίες είναι σίγουρα ένα μεγάλο τμήμα των υπηρεσιών που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στο τελικό μας έργο. Ένα ευρηματικό λογότυπο, μερικές έξυπνες Προβολές, ολοκληρωμένες σειρές εικονιδίων, ή διάφορα ελκυστικά γραφικά είναι δυνατόν να μετατρέψουν την ιστοσελίδα σας από ένα απλό και βαρετό κείμενο σε μία ζωντανή και λειτουργική λύση. Σαφώς και η χρήση τους δεν περιορίζεται μόνο στην ιστοσελίδα σας, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατ' επιλογή σας και σε παρουσιάσεις, μπροσούρες, καταλόγους, ή σε διάφορα διαφημιστικά έντυπα της επιχείρησής σας.

Περισσοτερα για το σχεδιασμό
σχεδιασμός
κατάλογοι

Κατάλογοι

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή καταλόγων στο χώρο μας θεωρείται μία ξεχωριστή υπηρεσία. Ειδικότερα, όσον αφορά τους ηλεκτρονικούς καταλόγους πρόκειται για έναν συνδυασμό ηλεκτρονικού καταστήματος με γραφιστική παρουσίαση. Επιπλέον, είτε πρόκειται να παρουσιαστεί με μορφή εκτύπωσης, είτε ιστοσελίδας, είτε ακόμη και διανομής με αποθηκευτικά μέσα (CDs, USBs κτλ) ο κατάλογος πρέπει να διαθέτει βασικά προγραμματιστικά χαρακτηριστικά όπως η συνατότητα άμεσης και εύκολης τροποποίησης του (αλλαγή τιμών) καθώς και προσθήκης νέων προϊόντων.

Περισσοτερα για τους καταλόγους

Φωτογραφικές σειρές

Οι σημερινές ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο επιτρέπουν πλέον τη χρήση φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης. Όπως αντιλαμβανεται οποιοσδήποτε χρήστης που επισκέπτεται κατά καιρούς διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο, η χρήση φωτογραφιών είναι σχεδόν απαραίτητη αν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό περιβάλλον στη σελίδα μας, χωρίς μακροσκελή κείμενα αλλά με φωτογραφίες που "μιλούν" απλώς με μία ματιά. Όμως για εμάς ως σχεδιαστές της ιστοσελίδας, ή εξεύρεση των κατάλληλων φωτογραφιών δεν είναι απλή υπόθεση για διάφορους λόγους.

Περισσοτερα για τις σειρές
φωτογραφικές-σειρές

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αν και είναι πράγματι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους μπορείτε και πρέπει να μας εμπιστευτείτε, κανένας από αυτούς δεν είναι τόσο σημαντικός όσο η αξιοπιστία στην οποία έχουμε δώσει ιδιαίτερο βάρος σε όλες τις διαδικασίες που ακολουθούμε. Με λίγα λόγια για εμάς αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών πριν από την έναρξη μίας συμφωνίας, και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι όλα προσχεδιασμένα να λειτουργούν όπως ίσως όλοι θα επιθυμούσαμε. Κατά τη διάρκεια ενός έργου είναι πιθανόν οι συνθήκες να αλλάξουν, οι ανάγκες ή οι προτεραιότητες να τροποποιηθούν, και να παρουσιαστεί η ανάγκη αντιμετώπισης μίας κατάστασης με ευελιξία - είτε αφορά το σκοπό, είτε την εξέλιξη ενός έργου. Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά στις αλλαγές αυτές, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Στα δικτυακά έργα, είναι πολλές φορές δυνατόν κάποιο project να πραγματοποιηθεί με περισσότερους του ενός τρόπους. Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου, αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου. Είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να κατασκευάσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά είναι λίγοι αυτοί που θα κατασκευάσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που να αποδίδει πραγματικά.

Εμπειρία

Διαθέτουμε εμπειρία 25 και πλέον ετών στην ψηφιακή αγορά. Αυτό δε μας κάνει απαραίτητα πιο δημιουργικούς, αλλά μας προάγει σε γνώστες του χώρου. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, να κοστολογούμε σωστά και χωρίς υπερβολές, ή ακόμη και να προβλέπουμε τις δυσκολίες σε μη ορατά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν μελλοντικά και να προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448