×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Email marketing

Αυτοματoποιημένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και μαζικές αποστολές

Μάρκετινγκ και ανάπτυξη πωλήσεων

Το email marketing είναι αποτελεσματικό. Αξιοποιήστε το στην επαγγελματική σας καθημερινότητα.

Παρόλο που το email marketing είναι ένας κλάδος του γενικότερου ψηφιακού μάρκετινγκ, πιστεύουμε ότι πρέπει να εξεταστεί ξεχωριστά για δύο σημαντικούς λόγους. Πρώτον, διότι είναι από τις παλαιότερες και πιο αποδοτικές μεθόδους προώθησης, εφόσον χρησιμοποιηθεί σωστά από ανθρώπους με γνώση στο χώρο. Δεύτερον, διότι για να χρησιμοποιηθεί δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη της δικής σας ιστοσελίδας, και ως εκ τούτου μπορεί να αξιοποιηθεί ανεξάρτητα από άλλου είδους προωθητικές ενέργειες ή διαφημιστικές καμπάνιες στο διαδίκτυο.

Η αποτελεσματικότητα του email marketing είναι αδιαμφισβήτητη, εφόσον γνωρίζουμε ότι η ηλεκτρονική διεύθυνση αποτελεί το βασικό στοιχείο της ψηφιακής παρουσίας οποιουδήποτε. Ωστόσο, οι σύγχρονοι κανονισμοί ορίζουν ότι η συγκεκριμένη μέθοδος θα πρέπει να χρησιμοποιείται με εσωτερική οργάνωση και συνέπεια. Έτσι, είτε αφορά μαζικές αποστολές emails - τα λεγόμενα Newsletters - είτε εξελικτικές καμπάνιες διαρκείας ηλεκτρονικών μηνυμάτων, οφείλουμε να συνδέσουμε την αποτελεσματικότητα με την συνέπεια και να αναδείξουμε τη χρησιμότητα της υπηρεσίας, χωρίς να κουράζουμε ή να ενοχλούμε τους παραλήπτες της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μας.

Οι μαζικές αποστολές emails μπορούν να αυτοματοποιηθούν χρονικά, ενώ ταυτόχρονα μας παρέχεται και η δυνατότητα προσωποποίησης των μηνυμάτων, γεγονός που αυξάνει την αποτελεσματικότητα τους. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε προσχεδιασμένες καμπάνιες οι οποίες θα τρέχουν ανάλογα με τη δραστηριότητα του παραλήπτη. Αν διαχωρίσουμε τον τρόπο που λειτουργεί το email marketing σε δύο βασικές κατηγορίες, θα προκύψουν τα λεγόμενα transactional emails τα οποία αφορούν μεμονωμένες αυτοματοποιημένες αποστολές, και τα marketing emails που είναι οι μαζικές αποστολές μηνυμάτων τύπου newsletter.

Οι καμπάνιες ηλεκτρονικών μηνυμάτων απαιτούν πραγματικά ιδιαίτερη τεχνογνωσία ώστε να θεωρηθούν επιτυχημένες, και είναι πολλές οι κρυφές τεχνικές λεπτομέρειες που μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις καμπάνιες μας. Ο σχεδιασμός και το περιεχόμενο του μηνύματος είναι πολύ σημαντικά ώστε το μήνυμα να μη χαρακτηριστεί ως ανεπιθύμητο (Spam), ενώ εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν και οι ρυθμίσεις του διακομιστή που θα χρησιμοποιηθεί για την αποστολή. Επικοινωνήστε μαζί μας για να αξιοποιήσετε την οικονομική και αποτελεσματική μέθοδο του email marketing για την επιχείρησή σας.

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448