×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ψηφιακό marketing

Σωστή χρήση ψηφιακών εργαλείων για επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Μάρκετινγκ και ανάπτυξη πωλήσεων

Στο ψηφιακό marketing έχουμε στη διάθεσή μας μια πληθώρα εργαλείων. Ο τρόπος που θα τα χρησιμοποιήσουμε είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά.

Είτε είστε ήδη ιδιοκτήτης μιας ιστοσελίδας, είτε σκοπεύετε να αποκτήσετε μία σύντομα, θα πρέπει να γνωρίζετε κάποιες βασικές αρχές σχετικά με την προώθησή της. Όπως ακριβώς μία οποιαδήποτε επιχείρηση προσπαθεί να προβληθεί χρησιμοποιώντας τα συμβατικά μέσα (τηλεοπτική διαφήμιση, ραδιόφωνο, έντυπα κτλ.), έτσι και στο χώρο του διαδικτύου υπάρχουν αντίστοιχοι τρόποι προώθησης της επιχείρησής σας, οι οποίοι στο σύνολό τους συνοψίζονται στην ορολογία ψηφιακό marketing. Βασικός πυλώνας του μάρκετινγκ αυτού είναι η ψηφιακή παρουσία της επιχείρησής σας, δηλαδή η ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και η online παρουσία της επιχείρησής σας γενικότερα.

Η μεγαλύτερη ίσως επιτυχία του διαδικτυακού marketing είναι η χρήση της λεγόμενης στοχευμένης διαφήμισης. Μπορούμε να στοχοποιήσουμε τη διαφημιστικές μας ενέργειες σε συγκεκριμένες ηλικιακές ή κοινωνικές ομάδες, σε συγκεκριμένη γλώσσα η χώρα, ακόμη και σε συγκεκριμένο χρόνο και ημερομηνία. Ταυτόχρονα, έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε αναλυτικά αποτελέσματα και στατιστικά στοιχεία για τις ενέργειές μας, γεγονός που μας βοηθά να αντιληφθούμε εύκολα τα σημεία στα οποία οι καμπάνιες μας χρειάζονται αλλαγές ή βελτιώσεις. Αυτό τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα αποτελούσαν το όνειρο των απανταχού διαφημιστών εδώ και δεκαετίες, ενώ τώρα χάριν του διαδικτύου είναι πραγματικότητα.

Γενικότερα υπάρχουν αρκετοί τρόποι προώθησης στο internet, αρκετοί από αυτούς μάλιστα είναι πολύ οικονομικοί. Τα λεγόμενα κοινωνικά δίκτυα - Social media για παράδειγμα (Facebook, Twitter, LinkedIn κτλ) είναι εντελώς δωρεάν και αποτελούν μία πολύ καλή μέθοδο προώθησης για μικρές, ιδίως τοπικές επιχειρήσεις. Οι εξελικτικές καμπάνιες διαρκείας ηλεκτρονικών μηνυμάτων, τα λεγόμενα Newsletters είναι ένα ακόμη παράδειγμα. Επιπλέον η βελτιστοποίηση SEO (Search engine optimization), η διαφήμιση στην μηχανές αναζήτησης SEM (Search engine marketing), η χρήση αρχείων media και βίντεο μάρκετινγκ είναι εξίσου αποτελεσματικές μέθοδοι. Πολλές φορές, η ανάλυση αυτή είναι χρησιμότερη και από την ίδια την διαφήμιση αφού μας προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την επένδυσή μας. Στο ψηφιακό marketing μελετάμε αρχικώς το προϊόν ή την υπηρεσία σας, και προτείνουμε τις αντίστοιχες μεθόδους με συγκεκριμένη σειρά, τρόπο και αναλογία.

Όπως όλες οι υπηρεσίες έτσι και εδώ οι περισσότερες από τις μεθόδους που αναφέρουμε απαιτούν χρόνο, στόχευση και χρήση σύγχρονης τεχνολογίας. Δεν μπορείτε να επιτύχετε πολλά εάν η τεχνολογία της ιστοσελίδας σας δεν είναι αναβαθμίσιμη, ο σχεδιασμός που χρησιμοποιείτε είναι πεπαλαιωμένος, ή οι σελίδες σας δεν εμφανίζεται σωστά σε όλες τις οθόνες (π.χ. κινητά) κτλ. Στην Aware marketing προσφέρουμε ένα σύνολο ψηφιακών υπηρεσιών μάρκετινγκ, με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Προτού ξεκινήσετε συμβουλευτείτε μας για περισσότερες πληροφορίες.

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448