×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Φωτογραφικές σειρές

Φωτογραφήσεις προϊόντων, δημιουργία galleries και επεξεργασία

Γραφιστικα εργα για επαγγελματιες

Μία ερασιτεχνική φωτογραφία είναι ικανή να καταστρέψει την συνολική εμφάνιση ενός εξαιρετικού έργου.

Οι σημερινές ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο επιτρέπουν πλέον τη χρήση φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης. Όπως αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε χρήστης που επισκέπτεται κατά καιρούς διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο, η χρήση φωτογραφιών είναι σχεδόν απαραίτητη αν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό περιβάλλον στη σελίδα μας, χωρίς μακροσκελή κείμενα αλλά με φωτογραφίες που "μιλούν" απλώς με μία ματιά. Όμως για εμάς ως σχεδιαστές της ιστοσελίδας, ή εξεύρεση των κατάλληλων φωτογραφιών δεν είναι απλή υπόθεση για διάφορους λόγους.

Αρχικά θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Internet καλύπτονται από τα πνευματικά δικαιώματα του ιδιοκτήτη τους, και ως εκ τούτου δεν μπορούμε απλώς να κατεβάσουμε μία φωτογραφία και να τη χρησιμοποιήσουμε στην ιστοσελίδα σας. Πολλές φορές αυτό δεν είναι γνωστό και το υλικό που μας φέρνουν οι πελάτες μας ανήκει σε τρίτους. Για το λόγο αυτό πρέπει να τονίσουμε ότι οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούμε πρέπει να είναι ιδιοκτησίας σας.

Για τις πηγές μας, χρησιμοποιούμε διάφορες υπηρεσίες που προμηθεύουν φωτογραφίες έναντι αντιτίμου με την ταυτόχρονη παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων, ενώ υπάρχουν και αρκετές δωρεάν λύσεις με περιορισμένη όμως ποικιλία. Βεβαίως και πάντοτε αρχικά ανατρέχουμε στη δική μας βάση δεδομένων φωτογραφιών όπου βρίσκονται αρκετές χιλιάδες φωτογραφίες των οποίων τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε εμάς.

Για ειδικότερες λύσεις, όπως για παράδειγμα μία ιστοσελίδα που εμφανίζει προϊόντα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μία παρουσίαση, ή ακόμη και η προώθηση με παρουσία φυσικών μοντέλων, είναι σαφές ότι απαιτείται ολοκληρωμένη σειρά φωτογραφιών. Εφόσον λοιπόν χρειαστεί, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε επιτόπου παρουσία φωτογράφου είτε στο χώρο σας είτε σε studio. Σκοπός μας είναι να αποφύγουμε ερασιτεχνισμούς και να δημιουργήσουμε σειρές φωτογραφιών αντίστοιχες της ποιότητας της νέας σας ιστοσελίδας, δυναμικές και επαγγελματικές.

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448