×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Κατασκευή ιστοσελίδων Κατασκευή eshop Προβολές CTA Πρότυπα templates Αρχεία media Εφαρμογές mobile Παρουσιάσεις Εκτυπώσεις Πολυμέσα Σχεδιασμός Κατάλογοι Φωτογραφικές σειρές Στρατηγική Ταυτότητα επιχείρησης Ψηφιακό marketing Κοινωνικά δίκτυα Email marketing Έρευνα αγοράς Βελτιστοποίηση SEO Διαφήμιση στο internet Συγγραφή περιεχομένου Υποστήριξη ΙΤ Φιλοξενία ιστοσελίδων Προγραμματισμός Προσαρμογές Διακομιστές servers Εμπορικά προγράμματα

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Αξιόπιστες λύσεις σύμφωνα με τις πραγματικές σας ανάγκες.

Διαχείριση συστημάτων πληροφορικής

Η φιλοξενία ιστοσελίδων δεν είναι απλώς κάποιος χώρος σε έναν διακομιστή. Η ασφάλεια, η ταχύτητα, τα δεδομένα σας, ακόμη και η απόδοση στις μηχανές αναζήτησης μπορούν να επηρεαστούν από τον τύπο φιλοξενίας.

Είτε έχετε ήδη μία ιστοσελίδα είτε σκοπεύετε να αποκτήσετε μία στο προσεχές μέλλον, θα χρειαστείτε ένα χώρο για φιλοξενία ιστοσελίδας (web hosting) στο διαδίκτυο. Σε μία σύντομη περιγραφή, η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι ο χώρος και οι πόροι που παραχωρούνται σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή (server) στον οποίο είναι εγκατεστημένα όλα τα προγράμματα που είναι απαραίτητα ώστε να λειτουργεί η ιστοσελίδα σας. Ο διακομιστής αυτός είναι ουσιαστικά ένας ισχυρός υπολογιστής εγκατεστημένος σε ένα κέντρο δεδομένων (data center) κάτω από ειδικές συνθήκες και υψηλές ταχύτητες σύνδεσης στον παγκόσμιο ιστό.

Τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά της φιλοξενίας εξαρτώνται από την τεχνολογία που χρησιμοποιεί η ίδια η ιστοσελίδας σας. Στις μέρες μας, η πλέον συνηθισμένη εκδοχή ιστοσελίδων είναι τα συστήματα CMS, εκ' των οποίων τα περισσότερα χρησιμοποιούν τεχνολογία γλώσσας PHP και Mysql βάσεις δεδομένων. Για την φιλοξενία τους μπορείτε να βρείτε πολλά έτοιμα πακέτα που προσφέρονται ευρέως στο χώρο του διαδικτύου, αλλά θα πρέπει γίνει γνωστό ότι υπάρχει και η δυνατότητα να επιλέξετε μόνοι σας τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σύμφωνα με τις πραγματικές σας ανάγκες, αρκεί να γνωρίζετε τις τεχνικές προδιαγραφές της σελίδας σας. Εάν δεν γνωρίζετε ή δεν είστε σίγουροι για τα χαρακτηριστικά αυτά, μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά μας. Θα εξετάσουμε τις ανάγκες σας και θα σας προσφέρουμε μία τεχνική ανάλυση χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Θυμηθείτε ότι η φιλοξενία ιστοσελίδων δεν είναι απλώς και μόνο κάποιος χώρος σε έναν διακομιστή. Η ασφάλεια της ιστοσελίδας, η ταχύτητά της, τα ευαίσθητα δεδομένα που φιλοξενούνται στη βάση δεδομένων σας, ακόμη και η απόδοση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης σχετίζονται με τον τύπο φιλοξενίας και την αξιοπιστία του διακομιστή που χρησιμοποιείτε. Στην Aware marketing © η φιλοξενία ιστοσελίδων γίνεται προσεκτικά και φροντίζουμε να επιλέγουμε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά ώστε η φιλοξενία ιστοσελίδων να συνδυάζει κόστος και απόδοση. Ταυτόχρονα, προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα διαχείρισης της ιστοσελίδας σας, που συμπεριλαμβάνουν εκτός από τη φιλοξενία και μηνιαίες αναβαθμίσεις για πλατφόρμες CMS, ενημέρωση προσθέτων, καθώς και διατήρηση αντιγράφων ασφαλείας (backups).

... Η φιλοξενια μας

Η φιλοξενία μας σε αριθμούς

 • 70%
  Custom HTML5
 • 95%
  Joomla CMS
 • 75%
  Wordpress CMS
 • 35%
  Processwire CMS
 • 25%
  Drupal CMS
 • 80%
  E-commerce
 • 45%
  Applications
 • 65%
  ERP & CRM
 • 30%
  VPS

Αντιγραφα ασφαλειας Διαxειριστικα panels Εικονικοι διακομιστες (VPS)

... Επιλεξτε μας

Επιλεγμένες τεχνολογίες αντιγράφων ασφαλείας

Η Aware marketing © δεν οικειοποιείται ούτε εκπροσωπεί τα ανωτέρω εμπορικά σήματα. Οι προτάσεις μας για διατήρηση αντιγράφων ασφαλείας (backups) δεν περιορίζονται στους αναφερόμενους παρόχους. Συζητήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και λύσεις αντιγράφων ασφαλείας για την επιχείρησή σας.

Επικοινωνηστε μαζι μας

Επιλεγμένες τεχνολογίες διαχειριστικών panels

Η Aware marketing © δεν οικειοποιείται ούτε εκπροσωπεί τα ανωτέρω εμπορικά σήματα. Οι προτάσεις μας για διαχειριστικά συστήματα διακομιστών (panles) δεν περιορίζονται στους αναφερόμενους παρόχους. Συζητήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και λύσεις διακομιστών για την επιχείρησή σας.

Επικοινωνηστε μαζι μας

Εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές VPS

Ένας εικονικός ιδιωτικός διακομιστής (Virtual Private Server) είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για μια μικρή επιχείρηση να αποκτήσει περισσότερη ευελιξία και αποδοτικότητα από ότι προσφέρεται με την κοινή φιλοξενία (shared hosting) χωρίς το κόστος που σχετίζεται με τη λειτουργία ενός αποκλειστικού διακομιστή. Οι περισσότερες μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις δεν χρειάζονται όλη τη ισχύ ενός αποκλειστικού διακομιστή, επομένως το VPS παρέχει μια καλή ενδιάμεση επιλογή όταν ξεπερνάτε την κοινόχρηστη φιλοξενία σας. Αποκτήστε τη δύναμη και την ευελιξία του δικού σας διακομιστή χωρίς το κόστος και την πολυπλοκότητα της διαχείρισης υλικού εξωτερικής ανάθεσης. Συζητήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και λύσεις διακομιστών για την επιχείρησή σας.

Επικοινωνηστε μαζι μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448