×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Σχεδιασμός

Δημιουργούμε εκπληκτικά γραφιστικά που συνδυάζονται με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας αρμονικά.

Γραφιστικα εργα για επαγγελματιες

Καλός σχεδιασμός δεν είναι αυτό που αρέσει σε εσάς, αλλά αυτό που πρέπει να δουν οι πελάτες σας.

Οι γραφιστικές εργασίες είναι σίγουρα ένα μεγάλο τμήμα των υπηρεσιών που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στο τελικό μας έργο. Ένα ευρηματικό λογότυπο, μερικές έξυπνες προβολές, ολοκληρωμένες σειρές εικονιδίων, ή διάφορα ελκυστικά γραφικά είναι δυνατόν να μετατρέψουν την ιστοσελίδα σας από ένα απλό και βαρετό κείμενο σε μία ζωντανή και λειτουργική λύση. Σαφώς και η χρήση τους δεν περιορίζεται μόνο στην ιστοσελίδα σας, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατ' επιλογή σας και σε παρουσιάσεις, μπροσούρες, καταλόγους, ή σε διάφορα διαφημιστικά έντυπα της επιχείρησής σας.

Η γραφιστική απαιτεί έμπνευση αλλά και μελέτη του ανταγωνισμού. Και οι δύο αυτοί παράγοντες είναι απαραίτητο να συνυπάρχουν αν θέλουμε το αποτέλεσμα να είναι όχι μόνο όμορφο αισθητικά, αλλά και αποδοτικό στην εμπορική του χρήση. Εάν για παράδειγμα η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται στις εξαγωγές στην Βρετανία, θα πρέπει να μελετηθούν τα Βρετανικά πρότυπα marketing και όχι τα Ελληνικά. Κάτι το οποίο φαντάζει κατάλληλο για την Ελληνική αγορά, είναι πιθανόν να προκαλεί αμηχανία στον Βρετανό καταναλωτή. Αυτός είναι ένας παράγοντας ο οποίος συνήθως δεν λαμβάνεται υπόψη κατά στο σχεδιασμό από μεμονωμένους γραφίστες, και για το λόγο αυτό ο συνδυασμός γραφιστικών εργασιών με υπηρεσίες προώθησης είναι η καλύτερη λύση.

Πάντοτε σε συνεργασία μαζί σας, έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε εκπληκτικά γραφιστικά αντικείμενα, τα οποία θα συνδυαστούν με το περιεχόμενο και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας αρμονικά. Όχι μόνο δημιουργούμε γραφιστική, αλλά δημιουργούμε λύσεις που να μπορούν να προωθούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στο στόχο τους, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αποτελέσει ένα εξαιρετικό παράδειγμα επαγγελματισμού και δημιουργικότητας.

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448