×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Συγγραφή περιεχομένου

Κειμενογραφία χωρίς σφάλματα και χωρίς υπερβολές.

Μάρκετινγκ και ανάπτυξη πωλήσεων

Το κυρίαρχο στοιχείο του περιεχομένου είναι τα κείμενα. Ποιότητα, ποσότητα και ύφος.

Όποια κι αν είναι η μορφή του αντικειμένου της δραστηριότητά σας, θα χρειαστεί να παρουσιαστεί με τον σωστό τρόπο στο κοινό σας. Η ιστοσελίδα σας, το κατάστημά σας, το διαφημιστικό σας project, ή ακόμη και η παρουσίαση σας, κερδίζει πάντα όταν φιλοξενεί ένα ποιοτικό περιεχόμενο κειμένου. Αυτό το κείμενο σε συνεργασία με την συνολική οπτική και τα γραφικά στοιχεία θα αποτελέσουν τα εργαλεία σας για να κερδίσετε το ενδιαφέρον του πελάτη σας. Η επαγγελματική συγγραφή περιεχομένου οφείλει να είναι ταυτόχρονα αποτελεσματική και για το μάρκετινγκ, κι αυτό αποτελεί μία πρόκληση διότι πρέπει να συνδυάζει τη χρήση όλων των κατάλληλων λέξεων και φράσεων που χαρακτηρίζουν την επιχείρησή σας, ενώ ταυτόχρονα να είναι λιτή και κατανοητή ακόμη και από ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με το αντικείμενο, τα προϊόντα, ή τις υπηρεσίες σας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ως επαγγελματίας είναι δύσκολο για εσάς να βρείτε τον σημαντικό χρόνο που απαιτεί η συγγραφή περιεχομένου. Ακόμη κι αν αυτό συμβεί, δεν είναι βέβαιο ότι τα κείμενα αυτά θα έχουν την απαραίτητη χροιά για χρήση στο μάρκετινγκ, στην ιστοσελίδα σας ή σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα newsletter. Στην Aware marketing © έχουμε επενδύσει σε ανθρώπους που γνωρίζουν να κάνουν αυτό ακριβώς. Αποτελεσματική συγγραφή κειμένων, σύμφωνα με το ύφος και τη δομή της επιχείρησής σας και επικεντρωμένο στο κοινό των πελατών σας. Χωρίς σφάλματα, χωρίς υπερβολές, και - το κυριότερο - κατάλληλα προετοιμασμένο κείμενο για χρήση στο μάρκετινγκ και τις προωθητικές δραστηριότητες της επιχείρησής σας.

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448