×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Πρότυπα Templates

Εντυπωσιακές σχεδιαστικές χρήσεις και εναλλαγές

Αντικειμενα που κανουν τη διαφορα

Το πρότυπο μας δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε εντυπωσιακές σχεδιαστικές εναλλαγές, να προβάλλουμε το περιεχόμενο που επιθυμούμε, και να προσφέρουμε έναν αποτελεσματικό τρόπο επικοινωνίας στους επισκέπτες μας.

Το πρότυπο είναι ένα αρχείο που εξυπηρετεί ως σημείο εκκίνησης για ταχύτερη δημιουργία αντιγράφων του ίδιου σχεδιασμού. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιείτε ήδη ένα απλό αρχείο κειμένου (word) του οποίου το στιλ έχετε ήδη διαμορφώσει αναλόγως των αναγκών σας και να το αναπαράγετε κάθε φορά που επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα νέο αντίστοιχο αρχείο. Στο διαδίκτυο η χρήση των προτύπων (Templates) είναι πολύ διαδεδομένη μέθοδος, τόσο όσον αφορά στο σχεδιασμό αλλά και στον προγραμματισμό λειτουργιών. Στην περίπτωση της ιστοσελίδας, το πρότυπο αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδιασμού, και είναι συχνά ο βασικός σκελετός της καθορίζοντας σημαντικές λεπτομέρειες, οριοθετώντας στήλες, χώρους (sections) και τοποθεσίες (positions) επάνω στις οποίες θα εφαρμοστεί το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας κατά την πορεία της ολοκλήρωσής της.

Στις σύγχρονες ιστοσελίδες, τα πρότυπα σχεδιασμού είναι συνήθως συνδεδεμένα με εξωτερικά αρχεία στιλ (CSS) τα οποία και καθορίζουν όλες τις λοιπές σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως γραμματοσειρά, μορφή κειμένου, φόντο, χρωματισμούς κτλ. Ο λόγος για τον οποίο τα πρότυπα αποτελούν ένα ξεχωριστό τμήμα του σχεδιασμού, είναι η δυνατότητα χρήσης τους ως μεμονωμένα σχεδιαστικά κομμάτια και για διάφορους πρόσθετους λόγους. Για παράδειγμα, όταν θέλουμε μία υποσελίδα να έχει εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό από την αρχική μας σελίδα. Ή όταν σχεδιάζουμε ένα έξτρα αναδυόμενο (pop-up) παράθυρο που εμφανίζεται ανά περίπτωση. Ακόμη όταν σχεδιάζουμε να στείλουμε διαφημιστικά emails και θέλουμε το περιεχόμενο τους να έχει τη μορφή σελίδας και όχι απλού κειμένου. Οι χρήσεις των προτύπων είναι πολλές και για το λόγο αυτό η κατασκευή τους μας δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε εντυπωσιακές σχεδιαστικές εναλλαγές, να προβάλλουμε το περιεχόμενο που επιθυμούμε με τον τρόπο που θέλουμε, και να δημιουργήσουμε έναν αποτελεσματικό τρόπο προβολής στους επισκέπτες μας.

Περαιτέρω χρήση των προτύπων μπορούμε να συναντήσουμε σε διάφορες χρήσεις του μάρκετινγκ, ιδιαιτέρως στον επικοινωνιακό του χαρακτήρα. Έτσι, κατασκευάζονται πρότυπα που θα χρησιμοποιηθούν ως σελίδες άμεσης επίσκεψης (landing pages) όταν θέλουμε να παρέχουμε συγκεντρωτικές πληροφορίες, προσφορές, ή σελίδες κατασκευασμένες αποκλειστικά για να προκαλέσουν άμεση πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον επισκέπτη. Αντίστοιχα σχεδιάζονται πρότυπα με σκοπό τη χρήση τους σε αποστολές ενημερωτικών δελτίων (newsletters) τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν και να αποσταλούν με Email στις καμπάνιες Email Marketing. Η κατασκευή προτύπων, είτε σκοπεύει σε προγραμματιστική χρήση είτε σε καμπάνιες marketing, πρέπει να σχεδιαστεί από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο αυτό ώστε να συμπεριληφθούν στο πρότυπο μόνο τα απαραίτητα στοιχεία με σωστή χρήση και διάταξη.

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448