×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Κατασκευή ιστοσελίδων Κατασκευή eshop Προβολές CTA Πρότυπα templates Αρχεία media Εφαρμογές mobile Παρουσιάσεις Εκτυπώσεις Πολυμέσα Σχεδιασμός Κατάλογοι Φωτογραφικές σειρές Στρατηγική Ταυτότητα επιχείρησης Ψηφιακό marketing Κοινωνικά δίκτυα Email marketing Έρευνα αγοράς Βελτιστοποίηση SEO Διαφήμιση στο internet Συγγραφή περιεχομένου Υποστήριξη ΙΤ Φιλοξενία ιστοσελίδων Προγραμματισμός Προσαρμογές Διακομιστές servers Εμπορικά προγράμματα

Προσαρμογές

Τροποποίηση και ενσωμάτωση προγραμματιστικού κώδικα

Διαχείριση συστημάτων πληροφορικής

Τα προγράμματα είναι κατασκευασμένα να λειτουργούν για εσάς, όχι εσείς γι' αυτά. Προσαρμόστε τα ανάλογα.

Παρότι σήμερα συναντάμε στην αγορά μία πληθώρα προγραμματιστικών εφαρμογών που προσφέρουν μεγάλη ευελιξία και χαρακτηρίζονται από ποικιλία δυνατοτήτων, είναι πιθανόν να επιθυμείτε κάποια συγκεκριμένη λειτουργία η οποία να μην είναι διαθέσιμη. Για την ανάγκη σας λοιπόν αυτή, έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε κατά περίπτωση (custom) κομμάτια κώδικα (scripts) που θα ενσωματωθούν στην εφαρμογή ή το διαχειριστικό σας σύστημα ως πρόσθετα. Για τη δημιουργία του χρησιμοποιούμε τις αντίστοιχες γλώσσες προγραμματισμού. Η λειτουργικότητα του κάθε προσθέτου ποικίλει και μπορεί να ξεκινά από μία απλή λειτουργία έως και ένα πολύ σύνθετο αλγόριθμο με εκτέλεση εργασιών πολλαπλών παραμέτρων.

Οι προσαρμογές κώδικα λειτουργούν τις περισσότερες φορές κάτω από συνθήκες ιδιαίτερων απαιτήσεων και για προγράμματα τα οποία χρησιμοποιούνται για εξειδικευμένους σκοπούς. Θα μπορούσατε για παράδειγμα να έχετε στην επιχείρησή σας εγκατεστημένο ένα εμπορικό πρόγραμμα για την τιμολόγηση, αλλά οι συνθήκες εργασίας σας να έχουν αλλάξει και ως συνέπεια είστε αναγκασμένοι να τροποποιήσετε το πρόγραμμα αυτό. Αντίστοιχα, μπορεί να επιθυμείτε να επεκτείνετε τις δυνατότητές του. Για τις παραπάνω περιπτώσεις αλλά και για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη προσαρμοσμένου κώδικα, η Aware marketing © έχει τη δυνατότητα να προτείνει ανταγωνιστικές και αποτελεσματικές λύσεις.

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448