×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Παρουσιάσεις

Οι εξελιγμένες μέθοδοι παρουσιάσεων δεν αρκούνται απλώς στην εμφάνιση, αλλά αναλαμβάνουν και την προώθηση.

Γραφιστικα εργα για επαγγελματιες

Μία επιτυχημένη παρουσίαση δεν εμφανίζει απλώς την εταιρία ή το προϊόν, αλλά δημιουργεί πελατολόγιο.

Οι παρουσιάσεις αποτελούν ένα γνωστό και πολύ διαδεδομένο τρόπο προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών ειδικά στον επιχειρηματικό χώρο. Οι πλέον γνωστές παρουσιάσεις (τύπου Power Point) είναι και οι πιο συνηθισμένες. Βεβαίως μέχρι και πριν από κάποια χρόνια ήμασταν υποχρεωμένοι να παραμείνουμε σε τέτοιου είδους αρχεία τα οποία μας περιορίζουν σημαντικά τόσο όσο αφορά το σχεδιασμό τους αλλά και όσον αφορά στην λειτουργικότητα ή τον διαμοιρασμό τους. Η εξέλιξη μας οδήγησε σε πιο σύγχρονες μεθόδους που περιλαμβάνουν αρχεία media, ήχο ή κίνηση, και έχουν τη δυνατότητα διανομής με αποθηκευτικά μέσα (CD, USB drives) ή ακόμη και ενσωμάτωσης σε ιστοσελίδα. Ακόμη και αυτές όμως είχαν αρκετούς περιορισμούς.

Πλέον, νέες δυνατότητες έχουν εμφανιστεί στο χώρο της ηλεκτρονικής παρουσίασης, μετατρέποντάς την από ένα απλό αρχείο σε ολοκληρωμένη μέθοδο πωλήσεων. Ξεκινώντας λοιπόν από το ταπεινό Power point το οποίο για αρκετές δεκαετίες έκανε τη δουλειά του σωστά αλλά περιορισμένα, φθάσαμε στις παρουσιάσεις με μορφές media και animation, παλαιότερα με χρήση Actionscript και τώρα με πολύ πιο σύγχρονα μέσα. Οι πλέον εξελιγμένες μέθοδοι παρουσιάσεων δεν αρκούνται απλώς στην εμφάνιση, αλλά αναλαμβάνουν και την προώθησή της. Ενσωματώνουν διάφορους τύπους αρχείων πολυμέσων και ξεκινούν μόνες τους τη διανομή τους με ηλεκτρονικά μηνύματα με ένα απλό κλικ. Κρατούν αρχεία παρακολούθησης της εξέλιξής της και στατιστικών επισκεψιμότητας. Επί της ουσία πρόκειται για εξαιρετικά εξελιγμένα και αυτοματοποιημένα συστήματα πώλησης. Εάν επιθυμείτε να δείτε παραδείγματα ή να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448