×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Κοινωνικά δίκτυα

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Ξοδέψτε τον μόνο στα σωστά social media.

Μάρκετινγκ και ανάπτυξη πωλήσεων

Ασχοληθείτε κυρίως με τις κοινωνικές πλατφόρμες που ταιριάζουν με τη δραστηριότητά σας. Δεν είναι όλα για όλους.

Ένας από τους πλέον χρήσιμους και αποτελεσματικούς τρόπους ψηφιακής προώθησης, είναι η δημιουργία λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης και η σύνδεσή τους με την ιστοσελίδα σας. Για πολλούς από εμάς, τα λεγόμενα Social Media αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινής μας ζωής και είναι αρκετά εύκολο να τα χρησιμοποιήσουμε για το σκοπό αυτό. Ειδικότερα για συγκεκριμένες επιχειρηματικές δραστηριότητες που απευθύνονται σε ηλικιακές ομάδες - συχνούς χρήστες των κοινωνικών δικτύων, η χρήση τους μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική και αποτελεσματική. Οπωσδήποτε ο τρόπος με τον οποίο αυτά θα χρησιμοποιηθούν παίζει καθοριστικό ρόλο στην αποτελεσματικότητά τους, αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε ότι δεν είναι η ύπαρξη κοινωνικών δικτύων από μόνη της αρκετή, ούτε και ο χρόνος που θα δαπανήσουμε σε αυτά είναι πάντα ανάλογος της απόδοσής τους.

Ειδικά για μικρότερες τοπικές επιχειρήσεις οι οποίες δεν έχουν ακόμη δημιουργήσει τη δική τους ιστοσελίδα, τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν έναν εύκολο, οικονομικό και ευχάριστο τρόπο προώθησης. Επιλέξτε σωστά, ώστε να συνδεθείτε με όσα μέσα δικτύωσης βρίσκονται πιο κοντά στο κοινό σας, ενώ εάν τα προϊόντα σας είναι κατάλληλα για βίντεο-παρουσιάσεις μην αγνοήσετε πλατφόρμες media όπως το Υoutube ή το Vimeo. Μη ξεχνάτε ότι τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένας χώρος όπου θεωρητικά μπορούμε να εμφανίσουμε τις δραστηριότητές μας χωρίς κόστος, στην πράξη όμως ο χρόνος που καταναλώνουμε σε αυτά ως επαγγελματίες μεταφράζεται σε πραγματικό κόστος, αφού θα μπορούσε ίσως να αποδοθεί κάπου αλλού πιό αποτελεσματικά. Εάν λοιπόν κρίνετε ότι η ενασχόλησή σας με τα social media δεν επιφέρει ουσιαστικές πωλήσεις και πραγματική κερδοφορία, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να επευθυνθείτε σε εμάς.

Στην Aware marketing © αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας να προωθήσουμε την παρουσία σας στα κοινωνικά δίκτυα, είτε μέσω διαφήμισης με καμπάνιες σε Facebook Instagram, Linkedin, Youtube κτλ, είτε μέσω της δημιουργίας περιεχομένου και αναρτήσεων σε τακτική βάση. Μειώνουμε το χρόνο ενασχόλησης και στοχεύουμε στην απόδοση μέσω ποιότητας και όχι στην ποσότητα. Ταυτόχρονα, μπορούμε να δημιουργήσουμε ελκυστικά βίντεο ή διαφημιστικά κλιπ τα οποία θα αναβαθμίσουν την παρουσία σας στα κανάλια των Social media. Συμβουλευτείτε μας για τη σωστή και αποτελεσματική χρήση των κοινωνικών δικτύων προς όφελός σας.

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448