×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ηλεκτρονικά καταστήματα

Σχεδιασμός και κατασκευή Eshops

Κατασκευη απο επαγγελματιες

Ηλεκτρονικά καταστήματα σχεδιασμένα για να αποδίδουν

Η κατασκευή ενός ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οπωσδήποτε μία πολύπλοκη και κοπιαστική εργασία και για εμάς αλλά και για εσάς ως ιδιοκτήτες. Ένας μελλοντικός ιδιοκτήτης ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο κόπος που θα απαιτηθεί προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι σχεδόν εφάμιλλος με αυτόν ενός φυσικού καταστήματος. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έχει παρόμοιες απαιτήσεις, χρειάζεται συχνές ενημερώσεις, αλλαγές προϊόντων και τιμών, φωτογράφιση και επεξεργασία των προϊόντων, διευθέτηση του τρόπου των ηλεκτρονικών συναλλαγών, καθώς επίσης και συνεχή ενημέρωση για παραγγελίες και αποστολές.

Εάν λοιπόν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλες αυτές τις εργασίες. Και φυσικά, εάν θέλετε οι ηλεκτρονικοί σας επισκέπτες να παραμένουν στην ιστοσελίδα σας για περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα, θα πρέπει να σεβαστείτε και να προσαρμοστείτε με τις απαιτήσεις τους, να προσφέρετε εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον, ευκρίνεια σε όλες τις οθόνες συσκευών (υπολογιστές, κινητά και ταμπλέτες) ώστε ο τελικός χρήστης να αντιληφθεί ότι έχει να κάνει με έναν επαγγελματία και όχι με κάποιο κατάστημα που θεωρεί την ιστοσελίδα ως "αναγκαίο κακό". Μην απογοητεύεστε όμως. Τα οφέλη που θα λάβετε είναι πολλαπλάσια του κόπου σας, αφού το ηλεκτρονικό σας κατάστημα έχει ελάχιστα λειτουργικά έξοδα ενώ ταυτόχρονα σας προσφέρει ως δυνητικό πελατολόγιο ολόκληρη την οικουμένη.

Εμείς αναλαμβάνουμε όλα όσα είναι απαραίτητα για να "στηθεί" ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Την εφαρμογή ελκυστικού σχεδιασμού και μεθόδων σύγχρονου marketing ώστε οι επισκέπτες σας να αντιλαμβάνονται άμεσα ότι βρίσκονται σε ένα σοβαρό και επαγγελματικό κατάστημα αμέσως μόλις επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας. Δική σας εργασία αποτελεί η επίπονη διαδικασία της συλλογής του υλικού (κείμενα και περιγραφές προϊόντων, κωδικοποίηση, κόστη, φωτογραφίες, τρόποι αποστολής, στοκ αποθήκης κτλ.). Είναι αρκετές οι περιπτώσεις κατά τις οποίες ξεκινήσαμε την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων και η όλη διαδικασία "πάγωσε" κατά τη διάρκεια διότι ο ιδιοκτήτης δεν έβρισκε το χρόνο να συγκεντρώσει το απαραίτητο υλικό. Για το λόγο αυτό προτρέπουμε πάντοτε τους πελάτες μας να ξεκινήσουν τη δική τους εσωτερική διαδικασία έγκαιρα. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα σας αποζημιώσει για τον κόπο σας. Απαιτείται όμως επιμονή, επαγγελματισμός, διαφήμιση και πάνω απ΄ όλα υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί και να αρχίσει να αποκτά τις πρώτες του επισκέψεις.

... Τεχνολογιες Eshop
... Επιλογες Eshop
Διαχειριστικά Cart

Διαχειριστικά Cart

Πρόκειται για πλατφόρμες προσανατολισμένες αμιγώς στη διαδικασία του ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα συστήματα αυτά προσφέρουν όλες τις δυνατότητες που μπορεί να παρέχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και τα παρελκόμενά του. Κάποια από τα πιο γνωστά στις μέρες μας είναι τα Opencart, Prestashop, Zencart, Magento, καθώς και αρκετά ακόμη που δεν είναι τόσο διαδεδομένα αλλά έχουν επίσης αντίστοιχες δυνατότητες. Η εξ' αρχής προσεκτική και σωστή επιλογή της πλατφόρμας που θα χρησιμοποιηθεί, είναι το πιο σημαντικό βήμα για την σωστή πορεία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στο μέλλον.

Ζητηστε μας προσφορα

Διαχειριστικά CMS

Κάποια από τα υπάρχοντα διαχειριστικά συστήματα ιστοσελίδων μπορούν να υποστηρίξουν την εγκατάσταση εφαρμογών ecommerce ως πρόσθετα μέσα στο ίδιο CMS. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχουμε τη δυνατότητα να εγκαταστήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα σε μία ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα, ή ένα ιστολόγιο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εγκατάσταση του Woocommerce στο Wordpress, του Virtuemart ή του Phocacart στο Joomla κτλ. Το πλεονέκτημα στις περιπτώσεις αυτές είναι ο συνδυασμός εφαρμογών που μας παρέχονται, αφού πλέον συνδυάζουμε ένα διαχειριστικό με πολλές δυνατότητες επέκτασης, με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ζητηστε μας προσφορα
Διαχειριστικά CMS
Προσαρμοσμένο (Custom eShop)

Προσαρμοσμένο (Custom eShop)

Όπως συμβαίνει και με τα διαχειριστικά των ιστοσελίδων έτσι και στην κατηγορία των ηλεκτρονικών καταστημάτων είναι πολλές φορές πιθανόν να χρειαστούν εξειδικευμένες λύσεις. Στις περιπτώσεις αυτές εφαρμόζεται προσαρμοσμένη τεχνολογία ανά περίπτωση, με τη σχετική γλώσσα προγραμματισμού αναλόγως των εκάστοτε απαιτήσεων του πελάτη. Τα προσαρμοσμένα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να προγραμματιστούν υπο-εφαρμογές και scripts οποιασδήποτε λειτουργικότητας και να ενσωματωθούν στο τελικό Eshop. Όπως είναι αναμενόμενο, ο προγραμματισμός αυτού του είδους είναι ιδιαίτερα χρονοβόρος επιβαρύνει σημαντικά το κόστος ενός προσαρμοσμένου καταστήματος.

Ζητηστε μας προσφορα

Καταστήματα στο Cloud

Μία από τις πιο πρόσφατες προτάσεις κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων, είναι μέσω διαχείρισης στο Cloud από έναν τρίτο πάροχο. Αυτό σε γενικές γραμμές σημαίνει ότι χρησιμοποιείται η πλατφόρμα του παρόχου για την κατασκευή αλλά και τη διατήρηση του καταστήματος. Ο πάροχος παρέχει ευκολία στην κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά ταυτόχρονα δεσμεύει τον πελάτη ώστε να παραμένει μονίμως σε μηνιαία συνδρομή χωρίς να μπορεί να αποχωρήσει, αφού ουσιαστικά το κατάστημα του δεν του ανήκει και δεν έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει το κατάστημά του σε άλλο διακομιστή. Οι πιο γνωστές περιπτώσεις αυτού του τύπου είναι τα Shopify και Squarespace αλλά υπάρχουν και αρκετές ακόμη λύσεις που προσφέρουν παρόμοιες δυνατότητες.

Ζητηστε μας προσφορα
Καταστήματα στο Cloud
Κέντρα αγορών - Marketplaces

Κέντρα αγορών - Marketplaces

Αν και τα marketplaces δεν ανήκουν ακριβώς στην κατηγορία των ηλεκτρονικών καταστημάτων, οφείλουμε να τα αναφέρουμε ως ένα σημαντικό τμήμα του ηλεκτρονικού εμπορίου γενικότερα. Τα κέντρα αγορών είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει το όνομά τους - χώροι στους οποίους ομάδες ανθρώπων πωλούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους. Για παράδειγμα, ένας εμπορικός σύλλογος θα μπορούσε να μας ζητήσει να κατασκευάσουμε ένα κέντρο αγορών για τους επιχειρηματίες του, κι έτσι μία επιχείρηση που έχει πολύ μικρό αριθμό προϊόντων και δεν συμφέρει να κατασκευάσει το δικό της κατάστημα, ίσως μπορεί να αποδώσει χρησιμοποιώντας το marketplace. Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της κατηγορίας είναι το γνωστό Ebay, ενώ αντίστοιχα μεγάλα marketplaces δραστηριοποιούνται περισσότερο σε πώληση υπηρεσιών και λιγότερο καταναλωτικών αγαθών.

Ζητηστε μας προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448