×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Κατάλογοι

Κατάλογοι με δυνατότητα εύκολης τροποποίησης, αλλαγής τιμών και προσθήκης νέων προϊόντων.

Γραφιστικα εργα για επαγγελματιες

Ο τιμοκατάλογός σας πρέπει να είναι τόσο εντυπωσιακός, ώστε το τελευταίο πράγμα που θα κοιτάξει ο αναγνώστης να είναι η τιμή.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή καταλόγων στο χώρο μας θεωρείται μία ξεχωριστή υπηρεσία. Ειδικότερα, όσον αφορά τους ηλεκτρονικούς καταλόγους πρόκειται για έναν συνδυασμό ηλεκτρονικού καταστήματος με γραφιστική παρουσίαση. Επιπλέον, είτε πρόκειται να παρουσιαστεί με μορφή εκτύπωσης, είτε ιστοσελίδας, είτε ακόμη και διανομής με αποθηκευτικά μέσα (CDs, USBs κτλ.) ο κατάλογος πρέπει να διαθέτει βασικά προγραμματιστικά χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα άμεσης και εύκολης τροποποίησης του (αλλαγή τιμών) καθώς και προσθήκης νέων προϊόντων.

Πρόκειται για μία υβριδική εφαρμογή η οποία τεχνικά κυμαίνεται μεταξύ σχεδιασμού και βάσης δεδομένων, λαμβάνοντας χαρακτηριστικά και δυνατότητες ιστοσελίδας η οποία όμως είναι δυνατόν να μετατραπεί και σε διάφορες άλλες μορφές (PDF, CSV, XML, SQL κτλ) αναλόγως του σκοπού και της εκάστοτε χρήσης. Έτσι μπορούμε εύκολα πλέον να μετατρέψουμε τον κατάλογό μας είτε σε ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, είτε σε εκτυπωμένη μορφή ως μπροσούρα, είτε ακόμη και σε απλό αρχείο για διανομή. Για όσους λοιπόν αρκούνται στη δημιoυργία ενός αρχείου φύλλου εργασιών τοπικά (τύπου excel), δεν έχουμε και πολλά να πούμε. Όμως, για όσους επιθυμούν να εκδώσουν έναν κατάλογο που να "πουλάει" από μόνος του, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν τις υπηρεσίες μας.

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448