×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Eφαρμογές mobile apps

Ενεργή συμμετοχή στην ψηφιακή εξέλιξη

Συμμετοχη στην ψηφιακη εξελιξη

Οι νέες επικοινωνιακές συνήθειες του κοινού, δημιουργούν πολλές επιχειρηματκές ευκαιρίες.

Ολοένα και περισσότερες είναι οι επιχειρήσεις που στρέφουν το ενδιαφέρον τους προς την λεγόμενη "κινητή" αγορά (Smart-phones, Tablets) καθώς παρατηρούμε ότι αυτή εξελισσεται δυναμικά, αποκτά συνεχώς νέες δυνατότητες και αγοραστικό κοινό. Την τελευταία δεκαετία η χρήση internet σε κινητές συσκευές από ιδιώτες έχει ξεπεράσει κατά πολύ αυτή των κλασσικών υπολογιστών (Desktops, Laptops, Notebooks κτλ). Σημαντικό ρόλο βεβαίως παίζει η χρήση και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας εφαρμογής App (Application) αναλόγως με τη χρήση για την οποία προορίζεται.

Παρότι λοιπόν ένα εξαιρετικά μεγάλο τμήμα πρόσβασης στο διαδίκτυο προέρχεται από κινητές συσκευές, αυτό αναλώνεται σε συγκεκριμένες λειτουργίες όπως π.χ. καθημερινό έλεγχο ηλεκτρονικών μηνυμάτων, πρόσβαση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές διασκέδασης και παιχνιδιών, ιδιαίτερα για τις νεαρότερες ηλικιακές ομάδες. Ταυτόχρονα η χρήση των media συνεχώς αυξάνεται, με το κοινό να μοιράζεται φωτογραφίες, να παρακολουθεί βίντεο ή και σειρές σχεδόν αποκλειστικά μέσω του ίντερνετ πλέον και ιδιαίτερα από φορητές συσκευές.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι νέες αυτές επικοινωνιακές συνήθειες δημιουργούν πολλές επιχειρηματκές ευκαιρίες. Εάν λοιπόν έχετε μία καλή ιδέα, ένα πρωτοποριακό έργο ή ένα προϊόν του οποίου η χρήση επικεντρώνεται σε φορητές συσκευές ή απευθύνεται σε νεαρές ηλικίες, μη διστάζετε να το πραγματοποιήσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μία προσφορά για κατασκευή εφαρμογής Android App κατά περίπτωση. Εμείς θα εξετάσουμε τις λεπτομέρειες και θα σας παρέχουμε μία εφικτή και οικονομικά συμβατή λύση.

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448