×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Εμπορικά προγράμματα

Ψηφιακοί αυτοματισμοί και εμπορικές εφαρμογές στα μέτρα σας.

Διαχείριση συστημάτων πληροφορικής

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις ζωτικές λειτουργίες της επιχείρησής σας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας από το κινητό σας τηλέφωνο.

Η χρήση διαφόρων προγραμμάτων συνδυαστικά με την ψηφιακή σας παρουσία, είναι αυτή που διευκολύνει τις διαδικασίες και συντελεί στην εύρυθμη λειτουργία μίας επιχείρησης. Είτε πρόκειται για εμπορικά προγράμματα διαχείρισης αποθήκης και τιμολόγησης, είτε για προγράμματα λειτουργικά όπως η επικοινωνία, η οργάνωση, η αποθήκευση κτλ. Τα προγράμματα αυτά δε θα πρέπει να απουσιάζουν από καμία επιχείρηση, αφού στοχεύουν στην αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των διαδικασιών σας, περιορίζουν τις πιθανότητες σφαλμάτων, και εξυπηρετούν ταχύτερα τους πελάτες σας.

Στα εμπορικά προγράμματα κυριαρχούν τα ERP (Enterprise Resource Planning) που είναι υπεύθυνα για διεκπεραίωση διοικητικών εργασιών, καθώς και διαχείρισης αποθήκης, λογιστηρίου κτλ. Αντίστοιχη δημοτικότητα έχουν και τα προγράμματα τύπου CRM (Customer Relationship Management) τα οποία απευθύνονται στα τμήματα πωλήσεων και μάρκετινγκ των επιχειρήσεων. Συχνά συναντούμε και προγράμματα που συνδυάζουν τις δύο υπηρεσίες, ή προγράμματα διαμορφωμένα για τις ιδιαίτερες συνθήκες μίας επιχείρησης. Ταυτόχρονα, ένα πλήθος παράπλευρων εργασιών μπορεί να βοηθηθεί από την τεχνολογία με την εγκατάσταση προγραμμάτων, όπως επικοινωνία με πελάτες, συστήματα υποστήριξης και ενημέρωσης, προγράμματα αυτοματοποιημένου marketing, κτλ.

Τα περισσότερα από τα σύγχρονα εμπορικά προγράμματα έχουν τη δυνατότητα να εγκατασταθούν σε απομακρυσμένους διακομιστές, είτε ιδιωτικούς servers ή VPS. Η δυνατότητα αυτή προσφέρει εξαιρετική ευελιξία στις σημερινές επιχειρήσεις, παρέχοντας άμεση και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις ζωτικές λειτουργίες της επιχείρησης, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο. Στην Aware marketing © είμαστε σε θέση να προτείνουμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να εγκαταστήσουμε και να προσαρμόσουμε εμπορικά προγράμματα που θα κάνουν την εργασιακή σας καθημερινότητα ευκολότερη και αποδοτικότερη.

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448