×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Εκτυπώσεις

Σεβασμός στη λεπτομέρεια, διαστάσεις, χρωματισμοί και έλεγχος της τελικής ποιότητας και ποσότητας.

Γραφιστικα εργα για επαγγελματιες

Μία ποιοτική εκτύπωση προσθέτει κύρος στο προϊόν ή την επιχείρησή σας.

Για τους περισσότερους σχεδιαστές και γραφίστες, δεν υπάρχει τίποτε πιο ευχάριστο από την τελική εμφάνιση της δουλειάς τους σε φυσική μορφή. Η στιγμή που ο κόπος της εργασίας αποκτά την τελική του μορφή σε κάποιο έντυπο μέσο αλλά και όταν στην πορεία παρατηρούμε το μέσο αυτό να αποδίδει καρπούς στον πελάτη μας με τη δυναμική του. Πέραν αυτού όμως, η μεταφορά του έργου σας σε έντυπη μορφή απαιτεί παρακολούθηση σε σημαντικές τεχνικές λεπτομέρειες, διαστάσεις, χρωματισμούς, έλεγχο της τελικής ποιότητας και ποσότητας, κτλ.

Στη χώρα μας, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό επαγγελματιών βασίζουν την αποδοτικότητα και την κερδοφορία των επιχειρήσεών τους στην αποτελεσματική παρουσίαση των προϊόντων τους. Εάν για παράδειγμα μία ετικέτα τροφίμου σχεδιαστεί και εκτυπωθεί σωστά, δίνει πρόσθετη δυναμική στο ίδιο το προϊόν. Αντίθετα, μία λάθος σχεδιασμένη ή κακώς εκτυπωμένη ετικέτα μπορεί να το οδηγήσουν σε εμπορική παρακμή, έστω και εάν το ίδιο το προϊόν είναι εξαιρετικής ποιότητας. Φυσικά η δραστηριότητα δεν σταματά εκεί, καθώς μία ολόκληρη οικογένεια εντύπου ακολουθεί την ετικέτα όπως η μπροσούρα, οι κατάλογοι, οι επαγγελματικές κάρτες, τα διαφημιστικά φυλλάδια κτλ.

Ρητή μας δέσμευση αποτελεί η συνεχή και επίμονη προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε το απαραίτητο υλικό που θα σας επιτρέψει να καταξιώσετε την επαγγελματική σας ταυτότητα, να μεταφέρουμε το μήνυμά σας στο κοινό σας και να συμμετέχουμε ενεργά στον τελικό σκοπό και το στόχο της επιχείρησής σας.

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448