×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Διαφημιστικές καμπάνιες

Οι εκστρατείες που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τη μάχη των πωλήσεων

Διαφημιστικές καμπάνιες

Η διαφημιστική Καμπάνια είναι μια εκστρατεία. Απαιτεί μακροχρόνιο σχεδιασμό σε όλα τα βήματα και την εκτέλεσή της.

Η διαφημιστική καμπάνια δεν πρέπει να συγχέεται με τη μεμονωμένη διαφήμιση. Οι καμπάνιες σχεδιάζονται μακροχρόνια, βασίζονται στη γενικότερη στρατηγική μάρκετινγκ μιας επιχείρησης, και μπορεί να περιλαμβάνει διαφημίσεις από διαφορετικούς κλάδους και κανάλια του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Ο σχεδιασμός μιας καμπάνιας γίνεται συνήθως σε ετήσια βάση και σε αυτόν περιλαμβάνεται προγραμματισμός, προβολές, μέθοδοι, και αντικείμενα του μάρκετινγκ τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στην πορεία. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο πριν την έναρξη της διαφημιστικής εκστρατείας να σχεδιαστούν όλα τα αντικείμενα που θα λάβουν μέρος σε αυτή.

Μία διαφημιστική καμπάνια μπορεί να περιλαμβάνει συνδυασμό διαφήμισης στα social media, στις μηχανές αναζήτησης (SEM), ενώ ταυτόχρονα να πραγματοποιείται επικοινωνία με Email marketing και να προωθεί όλες τις αποκρίσεις σε συγκεκριμένες σελίδες προώθησης (landing pages). Σκοπός δεν είναι η δημιουργία μόνο μιας επιτυχημένης διαφήμισης στο ίντερνετ, αλλά ο συνδυασμός διαφόρων μεθόδων μάρκετινγκ, με σκοπό να εκτελούνται συντονισμένα ώστε να επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου.

Καταλληλότερος χρόνος για το σχεδιασμό μιας διαφημιστικής καμπάνιας είναι συνήθως η έναρξη του ημερολογιακού έτους. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της μπορεί να διαρκέσει έναν ή δύο μήνες και στη συνέχεια τίθεται σε αυτοματοποιημένη πορεία ώστε να "τρέχει" καθ' όλη τη διάρκεια του έτους δημιουργώντας συνεχώς νέους δυνητικούς πελάτες.

Κατά τη διάρκεια του έτους η επιχείρηση και τα στελέχη μάρκετινγκ παρακολουθούν την εξέλιξη της καμπάνιας και πραγματοποιούν επεμβάσεις όπου είναι απαραίτητο με σκοπό τη βελτιστοποίηση της ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση και να αντιληφθούμε ποιες μέθοδοι πιθανόν αποδίδουν περισσότερο από κάποιες άλλες.

Για τις επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν το δικό τους τμήμα μάρκετινγκ η λύση του outsourcing είναι η ιδανική. Η aware marketing αναλαμβάνει με επιτυχία διαφημιστικές καμπάνιες σε όλους τους κλάδους των ελληνικών επιχειρήσεων. Για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της διαφημιστικής σας καμπάνιας καθώς και όλων των αντικειμένων που μπορεί να περιλαμβάνονται σε αυτή επικοινωνήστε μαζί μας.

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448