×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Διακομιστές

Απομακρυσμένοι ιδιωτικοί ή εικονικοί servers

Διαχείριση συστημάτων πληροφορικής

Για τις σημερινές τεχνολογικά ανεπτυγμένες επιχειρήσεις, οι διακομιστές αποτελούν ένα πραγματικό "σιωπηλό" σύμμαχο

Στην εποχή μας το διαδίκτυο συνεχίζει να εξελίσσεται και σχεδόν το σύνολο των ψηφιακών εργασιών βρίσκονται ή διακινούνται μέσω αυτού. Η ύπαρξη διάσπαρτων αρχείων σε τοπικούς υπολογιστές τείνει πλέον να εκλείψει. Όλο το φόρτο εργασίας πλέον αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν οι διακομιστές, μέσω των οποίων συνδέονται τα υπολογιστικά συστήματα μίας επιχείρησης για να στείλουν ή να λάβουν πληροφορίες και δεδομένα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο μία επιχείρηση θα πρέπει να φροντίσει να λειτουργεί το δικό της διακομιστή κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να συντηρείται από επαγγελματίες του χώρου και μόνο.

Οι διακομιστές - Servers όπως είναι πλέον γνωστοί, μπορούν πλέον να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εξ΄ αποστάσεως και δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, όπως συνέβαινε παλαιότερα. Παρομοίως και η διαχείρισή τους μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ' αποστάσεως κάτι το οποίο διευκολύνει κατά πολύ τις εργασίες συντήρησης και υποστήριξης. Επιπλέον, σήμερα μπορούμε να βρούμε μία πληθώρα τεχνικών χαρακτηριστικών σε διακομιστές, με το κόστος να προσαρμόζεται αναλόγως του μεγέθους και των αναγκών της εκάστοτε επιχείρησης, είτε με χρήση ιδιωτικού διακομιστή (Dedicated server), είτε με εικονικό διακομιστή (Virtual Private Server).

Για τις σημερινές τεχνολογικά ανεπτυγμένες επιχειρήσεις, οι διακομιστές αποτελούν ένα πραγματικό "σιωπηλό" σύμμαχο, αναλαμβάνοντας να διαμοιράσουν, να επεξεργαστούν ή να αποθηκεύσουν δεδομένα λειτουργώντας ταχύτατα και ανελλιπώς. Στην Aware marketing © παρέχουμε τη δυνατότητα εγκατάστασης, διαχείρισης και προσαρμογής απομακρυσμένων διακομιστών σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για υλικοτεχνική υποστήριξη χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448