×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Βελτιστοποίηση SEO

Εμφάνιση της ιστοσελίδας σας ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Μάρκετινγκ και ανάπτυξη πωλήσεων

Ποιοτικά κείμενα, αρχεία media και κώδικας σε τέλειο συνδυασμό, θα εμφανίσουν την ιστοσελίδα σας ψηλά στις αναζητήσεις των πελατών σας.

Η νέα σας ιστοσελίδα μπορεί να είναι έτοιμη και να φαντάζει όμορφη και καλοστημένη, όμως υπάρχουν αρκετές ακόμη ενέργειες που μπορούν να γίνουν για την προώθησή της. Οι μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου διαχειρίζονται πλέον εκατομμύρια παρόμοιες ιστοσελίδες και πρέπει με κάποιο τρόπο να τις βαθμονομήσουν, ώστε να τις εμφανίζουν αναλόγως στα αποτελέσματα αναζήτησης με κάποια σειρά. Αυτός ο τρόπος δεν είναι άλλος από την διαδικασία η οποία στο χώρο μας αποκαλείται βελτιστοποίηση SEO (Search Engine Optimization). Χρησιμοποιώντας σύγχρονες και αρκετά πολύπλοκες διαδικασίες, επεμβαίνουμε στον τρόπο που οι μηχανές αναζήτησης αντιλαμβάνονται την ιστοσελίδα σας, βελτιώνουμε τον κώδικα, προσθέτουμε scripts, ετικέτες και χαρακτηριστικά ώστε να γίνει φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης σε όσο το δυνατόν περισσότερες παραμέτρους.

Ουσιαστικά μπορούμε να πούμε ότι η βελτιστοποίηση SEO είναι η διαδικασία τελειοποίησης της ιστοσελίδας σας σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή όχι μόνο σε αυτά που είναι ορατά από τους επισκέπτες, αλλά και σε αυτά που καταγράφουν οι μηχανές αναζήτησης επισκεπτόμενες την ιστοσελίδα μας. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα κείμενα ως συγγραφή περιεχομένου, τα αρχεία media αλλά και ο ίδιος ο κώδικας. Ειδικότερα όσον αφορά στο περιεχόμενο και τα κείμενα μίας ιστοσελίδας, η διαδικασία βελτιστοποίησης SEO μπορεί να αποβεί ιδιαιτέρως χρονοβόρα διότι επικεντρώνεται σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά ανά περίπτωση τις οποίες προσπαθούμε βάσει στόχου να προωθήσουμε. Μπορείτε να δείτε στο ιστολόγιό μας έναν βασικό οδηγό SEO με τις κυριότερες δραστηριότητες που περιλαμβάνει αυτή η υπηρεσία. Σημαντική διευκρίνιση που οφείλουμε να αναφέρουμε όσον αφορά τη βελτιστοποίηση SEO, είναι ότι αντιμετωπίζεται ως έργο εν' εξελίξει και ως εκ τούτου κοστολογείται χρονικά και όχι στατικά.

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448