×

Στην Aware marketing © πιστεύουμε ότι καμία επιχείρηση δεν πρέπει να στερηθεί τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξή της. Οι τρέχουσες προσφορές μας συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία, και αποτελούν την έμπρακτη προσφορά μας στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν ψηφιακά μπροστά.

×

Στην Aware marketing © έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά στις επιλογές του πελάτη σας. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Αρχεία πολυμέσων

Άμεσο μήνυμα με εντυπωσιακό περιεχόμενο

Αντικειμενα που κανουν τη διαφορα

Τα web media ένα από τα ισχυρότερα όπλα στη φαρέτρα μας για την προώθηση του δικτυακού marketing και τη δημιουργία ιστοσελίδων με εντυπωσιακό περιεχόμενο.

Η εμφάνιση των αρχείων Web Media ήταν αναπόφευκτο ότι θα δημιουργήσει μία πραγματική έκρηξη στο χώρο του διαδικτύου. Οι νέες εφαρμογές αλλά και οι σύγχρονες συσκευές (smart-phones, tablets) έχουν πλέον δημιουργήσει μία αλληλεπίδραση του δικτύου με αρχεία Media, φωτογραφίες και βίντεο. Η εξέλιξη αυτή σαφώς οδήγησε σε νέες μορφές πιο εξελιγμένης συμπίεσης αρχείων με αποτέλεσμα πλέον αυτά να ενσωματώνονται με απόλυτη επιτυχία σε όλες τις δικτυακές μορφές, ιστοσελίδες, παρουσιάσεις, mobile apps κτλ.

Σήμερα η χρήση αυτής της τεχνολογίας αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα όπλα στη φαρέτρα μας για την προώθηση του δικτυακού marketing και τη δημιουργία ιστοσελίδων με εντυπωσιακό περιεχόμενο, συνδυάζοντας εικόνα, ήχο, βίντεο και φόντο σε πραγματικό χρόνο. Εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να υιοθετήσουμε άμεσα αυτή την τεχνολογία και αυτό ακριβώς κάναμε!

Η άμεση και εύκολη χρήση των αρχείων media, εδικά μέσω της αναπαραγωγής τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθιστούν τη χρήση τους απαραίτητη για όλους τους σημερινούς επαγγελματίες. Χρησιμοποιήστε τα μέσα αυτά για να αναπτύξετε την προβολή σας άμεσα και οικονομικά, επιλέγοντας όμως με πολλή προσοχή και με σωστή επεξεργασία, διότι η χρήση ερασιτεχνικών αρχείων μπορεί να προκαλέσει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα προβάλλοντας προχειρότητα για την επιχείρησή σας. Εμπιστευτείτε την Aware για την κατασκευή του δικού σας επαγγελματικού βίντεο ή μίας σειράς προβολής φωτογραφικών που θα εντυπωσιάσουν και θα αναδείξουν τον επαγγελματισμό σας.

... Επιλεξτε μας

Ψάχνετε τον τρόπο;

Η ψηφιακή παρουσία μίας επιχείρησης οφείλει πάντα να αναβαθμίζεται, ώστε να βελτιώνει την ίδια την απόδοσή της. Είτε μέσω προσθήκης νέων στοιχείων, είτε μέσω διαμόρφωσης των ήδη υπαρχόντων, είναι απαραίτητο να συγκλίνουμε το μάρκετινγκ με την αποτελεσματικότητα. Στην Aware marketing έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε ψηλά. Συζητήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ζητηστε μας μια προσφορα

Γιατι να μας επιλεξετε

Επενδύουμε σε μόνιμες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Μας επιλέγουν γιατί υπερέχουμε στα σημεία:

Αξιοπιστία

Αξιοπιστία σημαίνει τήρηση των συμφωνηθέντων, διαφάνεια και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών και παράδοση του έργου στην ώρα του χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ευελιξία

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε θετικά σε όποιες απαραίτητες αλλαγές προκύπτουν, επαναπροσδιορίζοντας πιθανές προτεραιότητες σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τεχνογνωσία

Η χρήση και εφαρμογή της προτιμότερης τεχνολογικής μεθόδου κατά περίπτωση, είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την απόδοση του τελικού έργου αλλά και τη βιωσιμότητά του σε βάθος χρόνου.

Εμπειρία

Προλαμβάνουμε καταστάσεις για λογαριασμό των πελατών μας και να συμβουλεύουμε αναλόγως, κοστολογούμε σωστά, προβλέπουμε τις δυσκολίες και προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.

... Ας ξεκινησουμε

Ας ξεκινησουμε

Έχουμε πολλές και δημιουργικές ιδέες.
Ας τις κάνουμε πράξη μαζί!

hello@aware.gr

Ελ. Βενιζέλου 3
54624, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +30 2312 315 448